Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés

Egy 23 éves vak férfi vagyok, érettségivel, fél diplomával; jó megjelenéssel;

azonban sehol sem akarnak foglalkoztatni a fogyatékosságomból adódóan!!!

Adjon valaki valami útmutatást, hogy hogyan szerezzek pénzt, hogy ne haljak éhen!

Köszönöm.

2010. márc. 22. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

mi a fogyatékosságod?

mit tanultál?

mihez értesz?

miért hagytad félbe a sulit?

2010. márc. 22. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Írja, hogy vak.... ez a fogyatékossága.

Sajnos nincs ötletem, az én ismerősem, aki szintén látássérült (egyik szemére teljesen vak, a másikkal is csak 20 %-os a látása) szintén most küzd, 4 hónapja keres állást, de sajnos még nem talált. :(

2010. márc. 22. 11:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem a kérdésem kommentjében benne van, hogy vak, ha úgy tetszik látássérült vagyok.

Egyébként kommunikációt és médiatudományt tanulok levelezőn és zenész is vagyok mellette.

2010. márc. 22. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

bocs, reggel van.

ez nem egyszerű. körbe kéne érdeklődni, hogy hol foglalkoztatnak vakokat.

keresni kell, figy van itt egy egyesület vagy mi:

Értelmes Életért Alapítvány

telefon: +36 1 271-1018

azért nem a weblapjukat adom, mert nem éppen vakbarát. hívd fel őket, valszeg nem ők fognak neked munkát adni, de esetleg el tudnak igazítani, hogy milyen szervezettől kéne segítséget kérned, akik esetleg segítenek munkát találni

2010. márc. 22. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Diszépcser munka talán jó lenne. De nem tudom hol keress, biztos vannak erre portálok!
2010. márc. 22. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit csinálnék én vakon, végiggondoltam. Vagy vennék kecskéket és kecskesajtot gyártanék, vagy elmennék jósnak, esetleg különleges palántákat nevelnék (pl most divatba jött a csíkos és a fekete paradicsom, paprika, vagy mandarinfákat, styviát). A született vakoknak állati kézügyességük van, ismertem olyat, aki virágokat nevelt, gyönyörű pulcsikat kötött. Ne hagyd magad el, légy leleményes!
2010. márc. 23. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!