Átlagosan mennyi készpénzt hordasz magadnál?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 19:44
1/13 anonim válasza:
Kártyát használok, de van nálam egy kevés, hogy mondjuk a reggeli kiflimet nem kártyával fizessem :)
3/13 anonim válasza:
azt kihagytam, hogy én a reggelim is kártyáról fizetem :D
5/13 anonim válasza:
500-10 000 között de főleg 3-4 ezer (a kártyám viszont mindig nálam van).
6/13 anonim válasza:
1500-10000 közt attól függ hová megyek. Ha venni akarok valamit akkor nyilván több a kp.
7/13 anonim válasza:
Kártyát használok szinte mindenre, de 10-20 ezer forint mindig van nálam, mert sok helyen még mindig nem fogadják el a kártyát.
Ha 10 ezer Ft alatt vagyok, akkor már nem érzem jól magam a bőrömben, ilyenkor veszek ki a megtakarításos dobozomból pénzt.
8/13 anonim válasza:
Mindent kártyával fizetek, amit lehet, de úgy 20 ezer szokott nálam lenni mindig.
9/13 anonim válasza:
Max 20 ezer.
De attól függ hova megyek. Ha vásárolni, akkor amennyit, amennyit elköltök nagyjából.
Ha dolgozni megyek akkor kb semmit nem viszek.
Szórakozni 10 ezer körül.
Próbálok minél kevesebb kp-t, félek, hogy elhagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!