Mi annak az online önéletrajt készítő oldal neve?
Figyelt kérdés
Úgy nézet ki az oldal, hogy volt bk 8-10 szakág hogy milyen területre készíted, és azon belül is voltak konkrétumok!
Kitöltéskor pedig oda tett ilyen pontokat amelyik arra a szakrészre nagyon jók voltak, pl erősségek stb.
De most nem találom sehol, már megszűnt volna? Remélem érthető!
2015. dec. 2. 16:39
1/10 anonim válasza:
Biztosan nagyon jó benyomást tesz, ha valaki arra sem veszi a fáradságot, hogy maga rakja össze az önéletrajzát.
2/10 A kérdező kommentje:
juuuj Egy megmondó ember!
2015. dec. 2. 17:17
3/10 anonim válasza:
Készits saját önéletrajzot, lehetőleg minden álláshirdetésre külön-külön, reflektálva a hirdetésbeli igényekre. Sokkal nagyobb esélyed lesz, mint egy tucat-CV-vel.
5/10 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm!
2015. dec. 2. 18:54
6/10 A kérdező kommentje:
Vagyis #4
2015. dec. 2. 18:54
7/10 anonim válasza:
Egyébként én is ezt gondoltam sokáig, mint az első kommentelők. De miután egyszer nekem kellett készítenem(programozó vagyok) önéletrajz feldolgozó alkalmazásokat különböző szervezetknek, rájöttem, hogy örülnek, ha standard formában jönnek be az adatok. Mivel már a HR is adatbázisból kapja az infokat sok helyen. Europasss a legelterjedtebb.
8/10 anonim válasza:
az Europass kb 10 éve kiment a divatból
kérdező, csinálj egy Linkedin profilt, ha nem betanított munka a cél, hanem a szakmádban dolgoznál
9/10 anonim válasza:
Nem divat kérdése, hanem a europass biztosít megfelelő interface-t egyes szolgáltatásokhoz. Egyébként linkedin profilból is generál a europass...
10/10 anonim válasza:
elhiszem, de attól még kiröhögtek vele a fejvadászok már 10 éve is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!