Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyen rossz az átlag...

Miért ilyen rossz az átlag magyar ember munkamorálja?

Figyelt kérdés

Amint felmerül valami egyszerűbb kétkezi meló mint téma, pl bolti eladó, takarító, stb, mindenki szidja hogy az milyen szar....nehéz, rabszolgaság stb.

Miért ilyen rossz a munkamorálunk?

2015. nov. 24. 17:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Az érem másik oldala. Ha nem lennél bolti eladó, takarító, stb. akkor magad után tudnád fizetni a havi járulékokat a minimálbér másfélszerese után + a vállalkozásod fenntartását és a havi 80.000 Ft-ból ( 20-30 ezerrel kevesebből) fenn tudnád magad tartani vállalkozóként? (akár egy streetfood büfével?)
2015. nov. 24. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

"AHa, nagyon hihető hogy árufeltöltőként tudnál fizetni albit Budapesten."

Ki mondta, hogy csak Budapest létezik?

Ha az idei SZJA bevallásomat nézem, éves szinten 4,5-5 milliós adózott jövedelem mellett, szerintem még Pest is beleférhetne.

2015. nov. 24. 19:46
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó, azt írtad hogy nem érted a nyavajgást.

Élj meg 70 ezerből, fizesd az albérletet, utána mondd hogy egyszerű ez gyerekek.

Amíg több százezerből élsz havonta kicsit nevetséges szöveg ez a "nem értem miért nyavalyognak a szegények duma..."

2015. nov. 24. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Azt szerintem valaki más írta, hogy nem érti a nyavalygást. Én nem látok ilyet a hozzászólásaimban.
2015. nov. 24. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Én inkább ezt vallom:

"ahogy nekem sem, másnak sem ez az egyedüli lehetőség"

( hogy bolti eladó, takarítós, stb. legyen csak és 70 ezret kelljen keresnie egy életen át, mindenféle fejlődési lehetőség nélkül)

2015. nov. 24. 21:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Tanulj piacképes szakmát, és akkor nem 70e-ből kell megélned!

500 óra programozási gyakorlattal esetleg androidos fejlesztéssel már simán megkeresed ennek a 1,5-2x-sét másodállásban és nem kell hozzá semmi képzés, meg tanfolyam, hisz minden fent van a neten!

De neked egyszerűbb sírni és várni a sültgalamot, mint tenni a siker érdekében!

2015. nov. 24. 22:21
 17/22 A kérdező kommentje:

és szerinted mindenki informatikus akar lenni? :D

tökömnek sincs kedve kódolni! :)

Ja azért tanuljak programozást mert abban van pénz?

vicces!

2015. nov. 24. 22:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Inkább helyette ide jársz minden nap hisztizni, mert nyomorult az életed, és még a kedvenc gyorséttermi munkádból is kirúgtak...
2015. nov. 24. 22:47
 19/22 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszoljatok!

Miért nem szeretnek a magyarok dolgozni?

2015. nov. 24. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Hazug feltevesre alapul a kerdes mert szeretunk dolgozni. Van aki irodaban szeret jobban dolgozni, van aki burgerforgatokent.
2015. nov. 25. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!