Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit szoltok jó húzás volt...

Mit szoltok jó húzás volt erre a termékre licitálni?

Figyelt kérdés

már megnyertem a licitet és nemsokára ki kellene fizessem is, de ezelött gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy érdemese átutalnom az összeget, kicsit félek, hogy egy csalóval állok szembe, nincs is sok eladási jópontja.

errőllenne szó:http: [link]

2015. nov. 24. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

a tapasztalatok alapján azt tudom mondani hogy mindenki nagyon figyeljen oda mit vesz, becsülje meg a pénzét, ne legyen túlságosan is nagyravágyó, ha valamit csinál akkor figyeljen maximálisan is arra amit csinál.

sokat tudnák még konkrét dolgokról is mesélni...

az egész világ mostmár egyre jobban elkezd nihil(junkies) lenni

2016. ápr. 3. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Mesélj még.
2016. ápr. 3. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi figyelmeztettünk. De azért sajnállak, mert nem szép dolog így lehúzni másokat. Elmeséled, mi történt?
2016. ápr. 3. 20:42
 14/16 anonim válasza:
Elmeséled légyszíves, hogy pontosan mi is történt? Szerintem sokan kíváncsiak rá, meg sokan fognak tanulni az esetedből.
2016. ápr. 5. 15:13
 15/16 A kérdező kommentje:
nem húztam le senkit!
2016. ápr. 11. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem is állította ezt senki. Téged húztak le, ha jól sejtem.
2016. ápr. 11. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!