Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt hogyan írhatnám bele az...

Ezt hogyan írhatnám bele az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy továbbképzésre, ami októberben indult. De mivel nekem van diplomám, így azt beszámítják, és ezért csak márciusban kell először mennem erre a képzésre.

Önéletrajzba így szerintetek belefér, ha azt írom,hogy októbertől járok ide? Vagy?

2015. nov. 21. 22:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Az önéletrajzba azt szokták beírni, amit végeztél, nem azt, amit végezni fogsz. Egyébként sem nyerő beírni előre, hogy suliba fogsz járni, elrettentheti a munkáltatót, hogy a tanulmányaid miatt időnként távol leszel. Az ilyet inkább személyesen közöld, ha már biztosnak tűnik az állás.
2015. nov. 21. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem se írd bele előre.
2015. nov. 21. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!