Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Paypal-os...

Hogyan működik a Paypal-os fizetés?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat de sosem rendeltem meg semmit a neten és már ki akartam próbálni mert annyi jo dolog van szoval a cndirect.com oldalrol rendeltem egy termoszt. Na marmost ugye Paypallal szerettem volna fizetni igy regisztraltam, meg adtam a kartyaszamot stb. Ugye bejelentkeztem 0 HUF van a paypal-os "szamlan". Arra fel akartam tolteni penzt, meg is csinaltam de meg mindig nem jelzi h utaltam ra 850 forintot. A masik kerdesem pedig, hogy most akkor sikerult megrendelnem vagy sem? Azt írja, hogy feldolgozas alatt viszont pl emailt arrol nem kaptam h mikorra varhato a kiszallitas. Most akkor a paypal hogyan is mukodik pontosan? Csatoltam a bankkartyamat a paypalhoz azzal, hogy regisztraltam es akkor majd azon keresztul vonjak le a termek arat a mastercardos bankkartyamrol? Nem baj hogy a paypal szamlamom 0 HUF-ot ir?

Előre is köszönöm

2015. nov. 18. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha hozzákapcsoltad a bankkártyád, akkor arról vonja le a pénzt, tehát normális a nulla paypal egyenleg. A netbankban tudod ellenőrizni, hogy megtörtént-e a tranzakció.
2015. nov. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!