Nengel kérdése:
Meghalt egy rokonom aki nyugdíjas volt. Én is örököse vagyok, de csak a nyugdíja az örökség. Megkaptam a végzést a közjegyzőtől, aki azt írta a végzésben, hogy megküldi a nyugdíjfolyósítónak is. Mennyi idő múlva küldi meg a nyugdíjfolyósító?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 09:47
1/8 anonim válasza:
A hagyatéki végzést?
Hagyatéki tárgyalás nem volt?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt hagyatéki tárgyalás, mert nem kértünk, ugyanis a nyugdíjon kívül nem volt más. Az illetéket viszon ki kellett fizetni.
2015. nov. 9. 10:04
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. nov. 9. 10:16
5/8 anonim válasza:
A kérdés az, melyik hónapban halt meg, októberben?
A nyugdíj kifizetése szempontjából fontos ez.
6/8 A kérdező kommentje:
Júliusban halt meg.
2015. nov. 9. 12:57
7/8 anonim válasza:
Abban a hónapban felvette a nyugdíját?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vette fel, mert július 12-én halt meg. A hagyatékra csak az július havi nyugdíj került. Arról már megkaptam a hagyatéki végzést is. Még szeptember végén. De a nyugdíj rám eső részét még nem küldte a nyugdíjfolyósító.
2015. nov. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!