Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudtok információt adni...

Tudtok információt adni arról, hogy mi mennyibe került tavaly a fekete péntek akciókon a webshopokban?

Figyelt kérdés
Van tavalyi katalógus a black friday akcióhoz?

2015. nov. 8. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Lehetett kifogni jó akciókat,mi tabletett vettünk a gyereknek 6400ft ért.
2015. nov. 9. 06:25
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg most lesz a fekete péntek. MElyik áruházat ajánlanátok? az emagról nem hallottam jókat :D
2015. nov. 9. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy az edigital weblapja hamar belehalt az akcióba és szinte csak olyan termékek voltak akciósak, amik amúgy a kutyának sem kellenének...

Az emag viszont elszúrta az árazást és 1000 lejekről 10 lejekre csökkentek, a hibát elismerték, de nem törölték senki rendelését, mindenki megkapta a cuccokat a hibás áron.

A media markt viszont akkor sem adja oda a cuccot, ha 10-20 százalékos az elárazás, a hiba, mert amíg nem történt visszaigazolás, addig úgysem számít megkötött szerződésnek, nem elég a rendelés leadása... ezek alapján nem túl korrekt banda.

De én arra vagyok kíváncsi, hogy telefonokra mennyi akció várható, főleg a Lumiákra, mert akkor várok még 2-3 hetet, ha tényleg érdemes.

2015. nov. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!