Tönkre megy az 5 és a 10 ezres ha véletlenül kimosom mosógépben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 11:28
1/8 anonim válasza:
na erre pont tudom a választ, hisz Én is eljátszottam. Tönkre nem megy külsőleg, de elveszti a vízjeleit, így "hamis"-nak fog tűnni a UV-s vizsgálatnál.
2/8 A kérdező kommentje:
pfffff :(
És ki lehet cseréltetni vagy kuka?
2010. márc. 19. 11:38
3/8 A kérdező kommentje:
Basszus, fizetni akartál vele és akkor derült ki hogy nincs vízjel, vagy észrevetted otthon?
2010. márc. 19. 11:38
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válszt
bocsi ezzel kellett vona kezdenem
2010. márc. 19. 11:42
5/8 anonim válasza:
Hű, én már mostam ki ötezrest, de a vízjelet nem figyeltem. Boltban simán bevették.
6/8 anonim válasza:
vidd be a a Magyar Nemzeti bankba tapasztalat!!nagyanyám mosta ki a fizum
vid be és beváltják
:)
7/8 anonim válasza:
Én 2 hete vittem be a tavaly!! tavasszal kimosott/azóta nem használtam a ruhát/2000 ft-s t a nagypostára,símán kicserélték! Ja és egy "érdekesség":ha 50 db ra berolnizzátok,még beveszik az 1 és 2 ft-s t is !
8/8 anonim válasza:
Első vagyok!
Ha jól emlékszem talán jegyzőkönyvet vettek fel, melyben leírtam az indokom.
Mivel nem egy gurigával próbáltam becsapni őket, és a sorszám sem volt "körözés alatt" így gondolom ezért vehették be.
u.i.
Boltba ne vidd mikor a bank is beváltja, mert lehet, hogy a boltos a gyerekének adna enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!