Regisztrálni akarok a PayPalra. Mennyit vonnak le a számláról a regisztárciókor?
Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 21:23
1/6 anonim válasza:
400 Ft-ot, amit az első vásárlásodkor jóvá írnak...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat; kedves vagy.
2015. nov. 9. 13:22
3/6 A kérdező kommentje:
Tudnál még egy picit segíteni? Nagy nehezen leregisztráltam, bár azt hittem, hogy mégsem. Nincs ugyanis bankkártyánk, csak egy kártya nélküli bankszámlánk a helyi takarékszövetkezetnél, így nem tudtam megadni a kártya lejárati idejét sem. Mégis elfogadta a regisztrációt. Ha a későbbiekben utalást kérek pld egy eladás /eBay/ után a PayPal számlámra, milyen számot kell megadni? Kaptam egy végtelen hosszú számsort /20 szám!/ tőlük.
2015. nov. 9. 16:43
4/6 anonim válasza:
Ügyes vagy! :) Ha PayPalra visszautalást kérsz, semmilyen számot nem kell megadni, csak az e-mail címed, amit a PP-os reghez adtál meg. eBay-en pedig csak 2 kattitás, ha a pénzed szeretnéd visszakérni, semmit nem kell megdni.
5/6 A kérdező kommentje:
Na, ezt nem nagyon értem. Bizonyos dolgokat /saját festmények/ szeretnék feltenni az eBay-re. Ha netán el tudnék adni belőlük, csak a PayPalra tudnám kérni az utalást. Sajnos nem beszélem az angolt és már túl idős is vagyok ahhoz, hogy megtanuljam. Egy angolul tudó ismerősöm biztatott fel, de a legjobb az lenne, ha saját magam is boldogulnék vele esetleg a Google fordítója segítségével. Légy olyan kedves, segíts még, ha van egy kis időd. Köszönöm.
2015. nov. 9. 17:50
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!