Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek 10 ezer forinto...

Hogy szerezzek 10 ezer forintot? 17/F Kérjek rokontól?

Figyelt kérdés
Te hogy szereznél?

2015. nov. 5. 16:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát az az igásság, hogy dolgoztam már vagyis nyáron. Nekem senki sem ad semmit:(
2015. nov. 5. 17:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem 30 ezer bármibe benne vagyok
2015. nov. 5. 17:12
 13/22 A kérdező kommentje:
mivan? miben tesó?
2015. nov. 5. 17:13
 14/22 anonim válasza:

tesó

Kérj szüleidtől vagy rokonoktól, ha gyorsan kell a pénz.

2015. nov. 5. 17:13
 15/22 anonim ***** válasza:
7%
Őezinten ki az a hülye aki elmegy diákmunkara havi 70ezerèrt?mindennap napi 8órába
2015. nov. 5. 17:14
 16/22 A kérdező kommentje:
miért te mibűl élsz? lopásből?
2015. nov. 5. 17:15
 17/22 anonim ***** válasza:
az mindegy neked szerintem
2015. nov. 5. 17:20
 18/22 anonim ***** válasza:
10%
Kamukérdések királya.. Takarodj a cigány anyádba... Tesó...
2015. nov. 5. 17:20
 19/22 A kérdező kommentje:
mért anyázol? .....
2015. nov. 5. 17:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen ruhát akarsz venni ennyiért de mondjuk közöm sincs hozzá.

Én amikor nekem pénzre volt szükségem 16-17 éves koromban pontosan nem emlékszem már de akkor nekem a PC-m javítására kellett volna pénz, sajnos többet kellett volna fizetnem mint amire számítottam így nem kértem a javítást mert nem volt rá annyim. A szüleim nem adtak mondván hogy ők nekem akkor 2 évvel ezelőtt megvették kemény 100 ezerből, a jótállása sajnos már lejárt akkor így mondták hogy ők ilyenre nem költenek amúgy sem éltünk akkor olyan jól mert éppen hogy hárman kijöttünk kettőjük fizetéséből így nagyon nem is akartam erőltetni. Én nekem akkor mondták a szüleim hogy suli után vállaljak heti 2-3 alkalommal diákmunkát vagy hétvégére egy napot hogy tanulásra is maradjon időm mert nekem az az első, mondták hogy pénzt nem kell haza adnom ha magam keresem meg az csak az enyém, arra költöm amire akarom, csak ne illegális dolgokra és ennyi.

Én nekem akkor 2008-2009 ben nagyon nehéz volt munkát találnom a válság miatt, alapból kevesebb helyen volt igény diákokra, meg ahol volt hely azok is tömve voltak sok helyen sorban álltak a diákok mert így segítették a családokat voltam egy szövetkezetnél ahol a szüleimnek kellett beadniuk a bérpapírjukat hogy mennyit keresnek bruttóban hogy az alapján kalkulálják ki hogy mennyire vagyunk rászorulva a pénzre, mert ott olyan sokan voltak jelentkezők hogy már ez alapján válogattak embereket hogy tényleg az kapjon valami munkát akinek a családjába tényleg kell a pénz. Sajnos ez volt akkor, manapság már könnyebb munkát találni diákként. A barátnőm húga is nyár végén lett 16 éves és októbertől 2 naponta jár 4 órába hétköznap dolgozni egy áruházba árufeltöltőnek, és takarítóként segít be, hétvégén meg 6-8 órába is dolgozhat szombaton egyedül kasszába nem ülhet. Igaz hogy nem keresi agyon magát de október hónapba megkereste a 45 ezer forintját amit tegnap utalt neki a szövetkezet, mellette heti egyszer szórólapozott azt hiszem 3-4 fajtát azokból is bejött neki még pluszba 8 ezer forint. Igaz ő ezért keményebben megdolgozott mint a többiért mert esőben, szélben, hidegben járkált órákat az utcákban ráadásul volt egy másik körzet ahol ketten csinálták egy másik társával mert az egy lakótelep volt nagyobb területtel és ott minden lakáshoz tartozó postaládába kellett bedobniuk a szórólapokat, volt közte még kisbolt is ahova megvolt adva hogy darabszámra pontosan mennyit kell otthagyni és bizony figyelték ezeket ahol kimaradt egy és panasz volt mert volt rá példa akkor le is vontak 100 Ft-ot a fizetésükből.

2015. nov. 5. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!