Vettetek már ki egy nap szabadságot, csak azert mert pihenni szerettetek volna?
Nem, ennél sokkal lelkiismeretesebb vagyok. Betegen is csak akkor maradtam otthon, ha nagyon durva volt, vagy fertőző.
Úgysem tudtam soha otthon nyugodt lenni, ha máshol kellett volna lennem.
Volt már ilyen. Csak én nem egy napot vettem ki, hanem egy egész hetet. Végigcsináltam a nyári elmebajt (mindenki szabadságon, akit nem engednek el, kiíratja magát táppénzre), aztán mikor szeptember elején végre mindenki elkezdett dolgozni, eltűntem egy hétre. Úgy voltam vele, én dolgoztam eleget, most dolgozzon a sok kipihent, feltöltődött kolléga. Néztek is rám igen csúnyán.
Viszont az a hét tényleg pihenéssel telt, szigorúan betartottam, hogy nem csinálok semmit. Jót is tett.
Igen,de előtte kb. 1 héttel szóltam,mert kell helyettes ebben a semmi munkakörben,amit amúgy is meggyűlöltem.
A pihenés mindenkinek mást jelent,nekem annyit hogy ne munkában legyek.Azon kívül mindent pihenésnek érzek,ahol nem kell idegen emberhez alkalmazkodni,akkor vagyok a magam ura úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!