Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan "tuti" módszer,...

Van olyan "tuti" módszer, amivel viszonylag rövid idő alatt el tudnám adni a házamat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl. ha ingatlanközvetítőt bízok meg vele, mennyire van rajta az ügyön? Hallottam már olyan ingatlanos irodákról, ahol annyit tesznek, hogy újságban hirdetnek, és kész. (Nem nagyon vagyok járatos ebben a témában, úgyhogy remélem nem kérdezek nagy hülyeséget.)
2010. márc. 18. 14:57
 1/2 anonim válasza:
Az ingatlan közvetítőnek is érdeke, hogy eladja a házat, szal ha csak újságba beteszi, azzal nem csinál sok hasznosat. Úgy szokták, hogy saját weblapjukon meghirdetik, vagy egy vevő megkeresi őket, hogy ilyen feltételekkel kellene neki lakás/ház, és mutatnak neki olyat az "ő házaik" közül. De persze ingatlanközvetítő irodák között is van jobb/rosszabb. Neten sok ingyenes hirdetési lehetőség van, azokat érdemes kihasználni. De ha már ingatlanközvetítőhöz fordulsz, mindenképpen valami olyat keress, ami azért ismertebb, sikeresebb, annál nagyobb esélyed van.
2010. márc. 18. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!