Mobil előleg összegéből hogy lehet felfaragni picit?
szeretnénk venni egy lg g3 telefont új havidíjjal előfizetéssel, és 75 ezer ft-ot kéne előre befizetnünk.
ugye feltesznek pár kérdést amiből ezt kikalkulálják, és azt mondták nem jár utána a kutya se. érdemes hazudni egy nagyot? (pl 140ezres fizetés helyett 300-at mondani)
Rad neznek, es tudjak kivel allnak szemben.
140e a fizetesed, es ebbol feltetlenul egy tobb mint 100e forintos mobiltelefont kell venni?
1. - nem értem, miért kell hazudni
2.- nem értem, miért kell 75 ezret befizetni
Megnéztem 2 szolgáltatót, az egyiknéL 0 ft a telefon ára, új előfizetéssel részletre az adott csomag árával együtt havi 20 ezer ft, a másik szolgáltatónál pedig Redes előfizetéssel is " csak" havi 15 ezer ft (a készülék havi részlete 5 ezer ft.
"2.- nem értem, miért kell 75 ezret befizetni "
Mert új előfizetésnél szoktak kérni kauciót, ami függ a telefon és a díjcsomag árától. Ezt aztán visszakapod, mégpedig úgy, hogy az első néhány hónapban a fizetendő telefonszámla 0Ft lesz.
Haaaat... idiotanak nevezni azert, hogy a fel eves sporolasodat egy olyan eszkozre koltsd, ami ujabb fel ev mulva fele ennyit sem fog erni mert elavul, meglehetosen bator dolog.
Na figyelj: azert kernek eloleget, mert tul sok olyan van, mint te: megveszi a telot, aztan 2 honap utan rajon, hogy a havi 10k-s elofizu k...ra nem jon ki a csaladi koltsegvetesbol, es 'elfelejti' fizetni. Na azert, hogy ne kelljen fizetesi meghagyassal, ugyveddel, pereskedessel bajlodni, elore elkerik a csoringerektol a penzt. Ha nem tetszik, lehet megvenni fuggetlenul valami GSM-boltban, nem kotelezo a szolgaltatoi keszuleket kerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!