Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék befektető?

Hogyan lehetnék befektető?

Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön élek, van kb havi 2.5-3millió jövedelmem. Hol találhatnék olyanokat akibe befektethetnék? Pl írunk egy szerződést, hogy én adok neki havi 100.000-t és X%-kal többet ad vissza.
2015. okt. 28. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Havi szinten nem tud visszaadni neked, mert egy befektetes tobb ev alatt terul csak meg.
2015. okt. 28. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem minden befektetés, valakinek elég kis tőke is az elinduláshoz. Anno nekem is lett volna olyan ötletem, hogy ha ad vki 5milliót, akkor havi szinten visszaadok neki garantáltan 500.000t egy éven keresztül. És évente profitál 1milliót.
2015. okt. 28. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

"Anno nekem is lett volna olyan ötletem, hogy ha ad vki 5milliót, akkor havi szinten visszaadok neki garantáltan 500.000t egy éven keresztül."

Ilyen ötlete most is van sokaknak. :)

2015. okt. 28. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A magyar jogrend nem engedi ezt meg magánszemélynek, ugyanis minden tekintetben az adóst védi - akkor is ha nem fizet!
2015. okt. 28. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Mellé állsz induló projektekhez tőkéstársként, és nem neki adod a pénzt, hanem a társas vállalkozásba leszel tulaj, majd eladod a részed nekik, amikor már felfut a dolog.

Én így csináltam.

2015. okt. 28. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:

"és nem neki adod a pénzt, hanem a társas vállalkozásba leszel tulaj"

Ok meg szepen kiszamlaztatjak a bevitt lovet egy ismerosukkel valami fiktiv szolgaltatasert cserebe.

2015. okt. 28. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyilván azért nem ennyire egyszerű ez. Ha csak ennyiből állna tuti bukó lenne mindenkinek, hiszen szét lehetne hordani a tőkét, ahogy írod is -és ahogy volt már erre példa a kezdetekben-.

De ettől függetlenül a kockázati tőkének is megvan a maga szerepe és formaisága és ami a legfőbb a feltételrendszere is.

2015. okt. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!