Szerintetek átvertek az ebayen? Hogyan tovább?
Rendeltem egy terméket, kifizettem, kaptam is egy emalit, hogy úton van. Nem láttam se becsült szállítási időt, se track numbert, írtam az eladónak, hogy küldjön, persze semmi választ nem kaptam! Egy ideje szállingóztak a negatívok, sorban jelentették be a vevők,hogy nem kapták meg a terméket. Ma látom, hogy törölték acikket, amit vettem. Okt. 7-én rendeltem, ki akartam várni a reklamációval a 30 napot, de mivel törölték az árut, vitát akartam nyitni, de nem tudok! Ezt írja ki, mikor kiválasztom, hogy nem kaptam meg az árut:"It looks like your item is covered!"
Ez mil Most hogyan tovább? Reklamáljak a paypalon? Vagy írjak az ebaynek? Vagy várjak? Őszintén nem hiszem, hogy megkapom valaha, csak a pénzt akarom visszakapni. Nem volt nagy összeg, 2000 ft, de bosszant!
bejelentkezel ebaybe, a megvasarolt termek neve mellett jobbra van egy kis sarga boritek? Ha van, mi van oda irva, mi a varhato szallitasi ido?
A case-t lehet hogy azert nem tudod megnyitni, mert a rendszer latja, hogy a termek fel van adva es meg nem erkezett el a varhato erkezes ideje. Erted, a cucc meg uton van. Vard meg az "estimated delivery" napjat es utan tudsz reklamalni ha nem jott meg. Ha azt irja, hogy varhato erkezes November 10 akkor te Oktober 29en meg nem ugralhatsz...
Nem kell parazni, a penzt vissza fogod kapni, csak ido kerdese. Ez nem egy titokzatos sullyeszto, ami elnyeli az artatlan vasarlok penzet. Itt mindennek nyoma van es szabalyok vannak. Ha valaki nem a szabalyok szerint jatszik, azt torolni fogjak.
Amugy nem ertem " itt van egy csaló, átvert egy csomó embert, törölte a terméket amit árult, és most újra ott van ebayen 100℅ pozitív értékeléssel" most az elado csalo vagy 100% az ertekelese? Mert ha 100% es van egy csomo eladasa akkor nem lehet csalo.
Torolte a termeket? Miert ne torolte volna? Ha csak egy darab volt neki es azt eladta neked, akkor automatikusan torlodik a termek. Mit vartal? Fent marad a hirdetes, ha mar nincs is neki tobb?
Latsz ilyet?
Es amig varod hogy a termek megjojjon, olvasd at ezt:
Köszönöm a sok választ! Sajnos biztos, hogy ez egy csaló. Nagyon béna voltam, cseppet sem körültekintő, át is vertek.... Tanultam belőle.....
Az a helyzet, hogy az illetőnek csak egy darab eladó terméke volt, rengeteg darabszámban. Hoigy ez nekem miért nem volt gyanús, azt nem tudom....A 100%-os értékelés, mint vevőre vonatkozik. Van neki 2-3 vásárlása
Azokra kapott pozitívokat. Elméletileg kaptam emailt hogy feladta,de nincs estimated delivery date, se track nr, utóbbit még meg is értem. Írtam neki, még régen hogy adja meg ezeket, de persze nem válaszolt. Törölte az az egy darab terméket amit árult, akkor amikor már 40% körül volt az értékelése, így a termékkel együtt törlődtek a negatívok is.
Paypal reklamáció folyamatban, plussz az ebaynek is írtam mailt, de nem sokra mentem velük, azt mondták várjak a paypalra, majd intézkedik, azért nem tudtam ebayes reklamációt nyitni, mert a paypalon már elindítottam, ami hülyeség, mert azért indítottam paypalon, mert az ebayen nem ment. Nem tudtam velük ezt megértetni. Már azelőtt "covered" volt a státusz, hogy bármiben reklamáltam volna. Ez 100%, nem nyomtam félre semmit, nem értek félre semmit. Fura. Lehet, hogy már alapból "eljárás" folyt ellene az ebayen,csak nem mondhatták meg?
A pénzt nyilván visszakapom majd egyszer, csak az idő lesz.
Tudnak olyat az eladók, hogy lejelentik, higy feladják a cuccot, de nem tették meg? Ezért a kiszállított státusz a termék mellett? Track nr nélkül én nem fogom tudni bizonyítani, hogy nem kaptam meg, de elméletileg ő ae azt, hogy feladta.
Várom a fejleményeket :) Nem a 2000 forintom izgat, csak nem akarom, hogy megússza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!