Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki elmondaná milyen az...

Valaki elmondaná milyen az ingatlan közvetítői szakma?

Figyelt kérdés
Miből áll, milyen végzettség kell hozzá, kereseti lehetőség. Én nem vagyok egy nagy dumás ember, de pont ezért akarom fejleszteni.

2015. okt. 25. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Pár napja ingatlan.com-on keresgéltem, megfigyeléseim alapján az alábbiak szüségesek ingatlanközvetítői munka betöltéséhez:

- átlagon aluli helyesírás

- számítógépes ismeretek hiánya

- sötét szobában, fényforrás irányába történő fotózás elsajátítása

2015. okt. 25. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan olyan mint a többi értékesítő munka. Teljes gőzzel tukmálni kell, különben nem élsz meg belőle. Alja.
2015. okt. 25. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Kiadásaid havi 50 000-250 000között, bevételed 0,00 - 1 trilliárd között, de többnyire 0 :)

Ha főállásban csinálod havi 50e + 10-50e az irodaköltséged (ezt az ingatlanközvetítőnek fizeted, hogy hetente 1 napot gürizhess fizetés nélkül) + telefondíjad 0-1trilliárd között + benzinköltséged, buszozásod stb 0-1trilliárd között === ha a leglustább disznó vagy a világon, akkor is van min. havi 60e kiadásod, de nincsen 1Ft bevételed sem :)

2015. okt. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!