Milyennek szamit ez nyugdij szempontjabol?
Figyelt kérdés
Eddig mostani forint erteken havi kb 60 ezer forint leendo nyugdijat szedtem ossze, 34 eves vagyok.2015. okt. 19. 11:06
1/13 A kérdező kommentje:
Vagyis, ha tobb jarulekot nem fizetnek sehova, ezt mar megkapnam, ha elernem a nyugdij-korhatart.Nyilvan elmeleti a feltetelezes, de remelem ertheto, hogy mire gondolok. Plusz van egy ingatlanom, amit majd kiadnek. (Jelenleg havi 40 ezer ft per ho aron tudnam kiadni, csak nem akarom, mert neha hasznalom a lakast.)
2015. okt. 19. 11:08
2/13 anonim válasza:
Na áruld el, ezt hogyan számoltad ki.
3/13 A kérdező kommentje:
az mindegy, ne azzal foglalkozz.
2015. okt. 19. 12:18
4/13 anonim válasza:
Hát ez lófütty...mostani értéken 60 ezer - ebből nem lehet megélni...még a 40 ezer plusszal is csak visszafogottan.
Mire nyugdíjba mész (kb. 31 év múlva, a jelenlegi szabályok szerint) ez ér majd kb. 20 ezret?
5/13 anonim válasza:
Na én is kalkuláltam neked. 36 éves vagyok, jelenlegi értéken 210 ezer Ft-os nyugdíjjal számolhatok + havi 110 ezer az önkéntes nyugdíjpénztárból...
Persze, ha a maradék 29 évre megmaradna ez a munkahelyem...
6/13 A kérdező kommentje:
jovo befizetesek nincsenek belekalkulalva, es a magannyugdij-penztaram sem
2015. okt. 19. 12:27
7/13 anonim válasza:
Meg kalkulátora válogatja, van ahol nekem is "csak" 170 ezer jön ki, sőt volt amelyiken 112 ezer :-)
Attól függ, milyen termék honlapján van a kalkulátor :-)
8/13 A kérdező kommentje:
ez az eddig gyujtott, 5 ev munkaviszony utan, eddig tanultam, es phd-osztndijon voltam, ami utan nem fizettek jaradekot.
2015. okt. 19. 12:28
9/13 anonim válasza:
Amibe nem kalkulálsz semmit, az meg azért nem releváns, mert 34 évesen úgysem mész nyugdíjba...nem?
10/13 A kérdező kommentje:
jovo befizetesek nelkul. ez az eddigiek alapjan szamolt, ha most abbahagynam az osszes jarulek fizeteset, ennyit kapnek. szerintem vilagos, mitre vonatkozik a kerdesem.
2015. okt. 19. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!