Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Multinacionális vállalatnál a...

Multinacionális vállalatnál a Treasury Department mit is csinál valójában?

Figyelt kérdés
Pénzügyön belül. Azt jelenti Kincstár, azt tudom, de mit is csinálnak ők valójában? Pénzügyi tranzakciókat bonyolítanak le?
2015. okt. 10. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Ne aggódj, téged nem érint, oda olyan embereket vesznek fel, akikben ha felmerül egy kérdés, amire 2 sec a google-ön megtalálni a választ, akkor nem rohannak kérdezősködni.
2015. okt. 10. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ők gondoskodnak arról, hogy mindenki aki a vállalattal pénzügyi kapcsolatban áll, oda, akkor és annyi pénzt kapjon, amennyi jár.

Multinál jellemzően a partneradatok karbantartása, a lejáró számlák lekérdezése, összegyűjtése banki rendszerben rögzítése és utalása a feladat. Ezentúl a treasury biztosítja a likviditást. Ha pl látja, hogy 2 hét múlva x millió eurót ki kell fizetni, akkor ehhez megteremti a feltételeket (pl cashpool).

2015. okt. 10. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves első,köszönöm szépen az építő hozzászólást. Igen, rákerestem, és a treasury, államkincstár jelentésben nagyon sok linket találtam.

Egyébként veled ellentétben nekem van állásom, nem is azért kérdeztem. Ugyanis az álláskeresésnél a jómodor is előfeltétel. Na meg az, hogy tudjunk olvasni. Hol írtam én a kérdésben, hogy ilyen állást pályáztam meg? Egyszerűen csak kiváncsi vagyok.

Az oldalnak pedig az a célja, hogy kérdezzünk, amennyiben neked ez nem tetszik, akkor nem kell ide kommentelgetni.

A kettesnek köszönöm szépen.

2015. okt. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!