Multinacionális vállalatnál a Treasury Department mit is csinál valójában?
Ők gondoskodnak arról, hogy mindenki aki a vállalattal pénzügyi kapcsolatban áll, oda, akkor és annyi pénzt kapjon, amennyi jár.
Multinál jellemzően a partneradatok karbantartása, a lejáró számlák lekérdezése, összegyűjtése banki rendszerben rögzítése és utalása a feladat. Ezentúl a treasury biztosítja a likviditást. Ha pl látja, hogy 2 hét múlva x millió eurót ki kell fizetni, akkor ehhez megteremti a feltételeket (pl cashpool).
Kedves első,köszönöm szépen az építő hozzászólást. Igen, rákerestem, és a treasury, államkincstár jelentésben nagyon sok linket találtam.
Egyébként veled ellentétben nekem van állásom, nem is azért kérdeztem. Ugyanis az álláskeresésnél a jómodor is előfeltétel. Na meg az, hogy tudjunk olvasni. Hol írtam én a kérdésben, hogy ilyen állást pályáztam meg? Egyszerűen csak kiváncsi vagyok.
Az oldalnak pedig az a célja, hogy kérdezzünk, amennyiben neked ez nem tetszik, akkor nem kell ide kommentelgetni.
A kettesnek köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!