Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vallalkozo vagyok kulfoldon,...

Vallalkozo vagyok kulfoldon, de Magyarországon munkanelkulinek szamitok. Mi a teendo?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vallalkozokent dolgozok(nemet nyelvu papirom van arról hogy vallalkozokent dolgozok kint) 2 hetes turnusban.. Tehat én ingazonak szamitok.. 2 hetet dolgozok ausztriaban, 2 hetet vagyok Magyarorszagon. Otthon munkanelkulinek szamitok, ami eleg kellemetlen hiszen bármilyen ugyben ahol munkaltatoi igazolast kernek legyen az hitel, vagy reszletre vasarlas.. AKARMI! Nem tudok felmutatni, pedig van jovedelmem, magyar berekhez kepest nem is kevés! Hogyan tudnam ezt orvosolni? Masreszt a z osztrak tb-met fizetem, de EU-n belül nem fizethetek 2 helyen tb-t tehat a magyar rendszerben azt dobja fel a gep hogy nincs tb-m. Hallottam mar a bizonyos E106os nyomtatvanyrol ami ezzel kapcsolatban segitseget nyujthat, VISZONT azt a munkaltatommal kell kitoltenem.. De ez esetben en vagyok a munkaltato, kitolthetem sajat magamnak is? Elore is köszönöm a valaszokat!

24/L

2015. okt. 10. 15:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!