Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretném a véleményüket...

Szeretném a véleményüket kérni azoknak, akik meg tudnak élni a FLP-ből?

Figyelt kérdés
Aki nem elég rámenős, lehet-e esélye, hogy elfogadható jövedelemhez jusson? Ti hogyan csináljátok? Kérem, hogy olyanok ne írjanak, akik nem szimpatizálnak ezzel a tevékenységgel.
2015. okt. 9. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindent lehet,csak hosszú LEHET az út.

Én hasonlóban vagyok,megmondom őszintén én az FLP-ben nem hiszek,én egy utazási közösségben tevékenykedek mellékállásban.

2015. okt. 9. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint ebben a szakmában - merthogy az - a siker elsősorban nem rámenősség, sokkal inkább elkötelezettség és kitartás kérdése. Főleg manapság, amikor egyre több online munkaeszköz elérhető.

Nem tudom, mekkora összeget tekintesz "elfogadható" jövedelemnek, de ha elég időt és energiát szánsz arra, hogy szakmailag és emberileg a szükséges mértékben fejleszd magad, el tudod érni.

2015. okt. 11. 02:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az első válaszadótól kérdezném, hogy miről szól az utazási közösség? Hogy működik?
2015. okt. 13. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!