Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 350 ft-vel "Logok" a vaterának...

350 ft-vel "Logok" a vaterának de már vagy 2 hete nem léptem be, képesek ezért is felkeresni és megbütnetni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 13:22
 1/7 anonim válasza:
Ne kérdezz már butaságot. :)
2010. márc. 15. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
igy van igen.
2010. márc. 15. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak mert valahol hallotam hogy pár száz forintott és megsokszoroznak és betaposák az emebren
2010. márc. 15. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
ezek mindent bevasalnak...,max. amig nem fizeted be felfüggesztik az oldaladat.
2010. márc. 15. 13:31
 5/7 anonim válasza:
belépsz, kifizeted, 350 ft semmi pénz ahhoz képest milyen díjak vannak vaterán...
2010. márc. 15. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A múltkor mi 10en valahány forinttal lógtunk a UPCnek.

Nem vicc, be kellett fizetni. A postáshölgy szó szerint kiröhögött. :):)

2010. márc. 15. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, a UPC most már kegyetlenül lekapcsol, ha nincs pontosan befizetve... amikor először kezdték ezt csinálni, egy napig aszittem, hogy valami kábel szakadt el náluk. Régebben minden további nélkül engedtek akár három hónapi tartozást is lekapcsolás előtt.
2010. márc. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!