Munkanélküli segély?
Figyelt kérdés
kik igényelhetnek munkanélküli segélyt 2015 ben címpont alatt ott van hogy "3évben legalább 365 napig dolgoztak"
úgy értendő hogy 365 napig volt munkaviszonyom egy munkahelyen,vagy 365 munkanapot dolgoztam le a 3 év alatt?
2015. okt. 2. 23:24
1/6 anonim válasza:
Abba a bizonyos 3 évben legyen legalább 365 napod, amit figyelembe tudnak venni a jogosultsághoz.
Mindegy hány munkáltatónál, és a közötte lévő megszakítások sem érdekesek! Összeszámolják őket.
3/6 A kérdező kommentje:
365 nap,1 év, egy év alatt mindegy hány napot dolgoztam? vagy 365 munkanap kell amin dolgoztam?
2015. okt. 3. 18:47
4/6 anonim válasza:
360 nap és a munkaviszonyos napokat számolják (munkanap, szabadság, fizetett ünnep, pihenőnap, ... minden számít ami a munkaviszony alatt volt)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ igy már érthető, még egy kérdés, Az igaz hogy ha én mondok fel akkor nem jár a
munkanélküli? csak akkor ha kirugnak vagy elküldenek?
2015. okt. 3. 20:06
6/6 anonim válasza:
Nem igaz, ha a feltételeknek megfelelsz, akkor jogosult vagy az ellátásra függetlenül attól, hogy milyen módon szűnt meg jogviszonyod. Még akkor is, ha fegyelmivel bocsátanak el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!