Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a Vateráról?

Kinek mi a véleménye a Vateráról?

Figyelt kérdés
Mi hihetetlen lehúzásnak tartjuk a Vaterát az ingyenes hirdetési portálok sokkal jobbak 1,ingyenesek 2,nincs lehúzás...egy ismerős meghirdetett a Vaterán egy terméket,amit végül nem ott adott el,mégis majdnem 2000 forintot akar tőle a Vatera!!! Abszurd!!! Sokkal jobb a jófogás,startapro stb.

2015. szept. 29. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb még 2000Ft volt a tartozás, most már "csak" 1300?
2015. okt. 1. 15:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Az össztartozás kb. majdnem 2000,ami nagyon kiverte a biztositékot és ami 1300 ft,hogy azért lett ez az összeg,mert nem volt értékelés készítése az adás-vételről.A termék el sem lett adva,mert elírás volt a hirdetésben,ami azonnal aztán javításra került.De a Vatera felszámította ezt az összeget,mert nem volt értékelés.Még szerencse,hogy a jófogás nem ilyen,ha veszek 2 zsemlét a sarki boltban,vagy 1 kispárnát vagy 1 ezer forintos telefont,akkor arról külön sok oldalas regényt kell készíteni.Ezért is mindenkinek ajánljuk,mihamarabb lépjen le a Vateráról,és bárhol máshol hirdessen,ha nem akarja a fél életét a gép előtt ülni és értékeléseket írni!!!
2015. okt. 2. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Baromi sok időt vesz igánybe egy 3 szavas értékelés. Mindenki tudja, hogy értékelni kell, a vatera külön emailt is ír 2 idő után, hogy ne felejtsd el. Csak magadat okolhatod
2015. okt. 2. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, arról csakis a vatera tehet, hogy nem voltál képes beírni, hogy az adásvétel nem jött létre!

Bazinga!

2015. okt. 2. 19:52
 15/19 A kérdező kommentje:
A Vatera nem írt és nem figyelmeztetett minket,hogy értékelést kell írni,pedig ez lett volna korrekt.Eddig bármit eladtunk a neten,nem kellett értékelést írni!Most megtanultuk,hogy a Vaterán kell,de többet nem is szeretnénk használni!!!
2015. okt. 3. 10:58
 16/19 anonim ***** válasza:
én mindig kaptam figyelmeztetést... akkor nem fogod többet használni, semmi sem kötelező.
2015. okt. 3. 15:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Isten ments,többet nem használjuk,lehúzás nem kell több!!!MIndenkinek azt ajánljuk messziről kerülje el a Vaterát!!!
2015. okt. 5. 22:10
 18/19 anonim válasza:
40%
én is utáltam a vaterát, de már akkor utáltam amikor még ingyenes volt.. csak hamutartót vagy vázát érdemes ott venni, mert minden sz*r minőségü, de iszonyúan... ha meg el akarsz adni valamit, van hogy feleannyiért se tudod eladni mint amennyit ér.. nem használok vaterát de egyszer volt egy, csak külföldön kapható termék ami kellett volna nekem, épp 1 óra múlva lejárt volna amikor megláttam, és hiába regisztráltam, sehogy sem tudtam leütni!! ergo cseszett egy átkozott oldal az, totál kudarc.
2015. okt. 8. 08:04
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy el kellene olvasni a Felhasználási feltételeket meg a Segítség-et és akkor kevesebb kudarc érne.

Pl le van írva, hány napon belül kell értékelni, új regisztrációval nem lehet egyből pl 10 terméket vagy 50 ezer ft értékő árut venni.

Ha esik az eső, akkor lehet a világot, az időjárást szidni, meg kígyót békát kiabálni Szent Péterre, de sokkal egyszerúbb felhúzni egy esőkabátot :-)

2015. nov. 23. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!