Az Aliexpressen is ugyanúgy van, mint az ebayen, hogy csak akkor kapja meg az eladó a pénzt ha a vásárló visszajelez vagy eltellik bizonyos idő?
Ebayen én is rengeteget vásároltam.99,8%-át megkaptam.
Na most Alin azt vettem észre,hogy Adidas Superstar cipőket (vagy utánzatok most ez mindegy) árulnak és eltűnnek a hirdetések.Én olyantól rendeltem akinek volt pár értékelése majd másnap eltűnt a hirdetése az összes majd ma délután megint feltett egy hirdetést a cipőről.
Előttem szólónak:egy eladótól kaptam azt a választ,hogy pár nap mire tudja mutatni a rendszer a nyomonkövetési szám státuszát.Bár nem értem miért de ha van szám,akkor valami státusznak kellene lennie szerintem.
Nagyon sok olyan ismerösöm van,aki Aliról rendel cípőt, ami replika..ők is hasonló képpen jártak mint te és mindig megkapták a cípőket!
Ha gondolod csatlakozz,itt 80% alisok vannak..és jó arcok :)
Meghívásos alapon lehet bejutni amugy ide,de ha van ismerösöd bent akkor ő bevesz ha megkéred!
Csoport neve amugy Ebay/Aliexpress - keresem ,találom
Kérdező, ha eltűnt a hirdetés és most megint fent van, akkor lehet, hogy valamit nem jól írt a hirdetésben vagy valami szabálytalan volt és moderálták, de módosítás után (ha kijavította a hibát) ismét futhat. Legalábbis a legtöbb aukciós oldalon ez a módi az aukciókkal.
Mondok egy példát: Az aukció címében csak az adott termék neve szerepelhet, de van olyan eladó, aki több márkát árul és felsorolja: Adidas, Nike, Puma melegítők olcsón - de abban az aukcióban Ő csak Adidast hirdet éppen. Ez azért szabálytalan, mert ha én Nike melegítőt keresek, akkor a kereső behozza az Ő Adidas melegítőjét is - amitől egy jóérzésű vásárló hülyét kap :D (főleg, ha 50 más aukciót kell végiglapoznia, mire megtalálja TÉNYLEG a Nike-t.
Szóval ilyenkor kimoderálják, leállítják és a módosítás után mehet tovább (persze ez csak példa volt)
13-as:
Ezek a csomagkövetési számok általában kamuk. Ettől függetlenül viszont a csomagod meg fog érkezni, ne aggódj :)
Nekem ezek a nyomkövetési oldalak váltak be. Ajánlott esetén posta.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!