Ha eBay-ről rendelek, és nem vagyok itthon, akkor mi a helyzet?
"Azt meg lehet csinálni, hogy a legközelebbi postára viszi, és majd én onnan veszem ki?"
Nem hogy meg lehet, hanem ez a rendes eljárás. Hagy egy cetlit és 10 napig veheted át.
A kétszeri kézbesítési kísérlet nem igaz. A másodikért már fizetni kell és előre igényelni.
Hát akkor szerencséd volt, mert nekem sosem csináltak ilyet. A postai díjtáblázatban is szerepel a díja.
Ismételt házhoz kézbesítés
Aznapi egyeztetett idôpontban történô kézbesítéssel eredeti címre 999
Egyéb egyeztetett napon és idôpontban történô kézbesítéssel 540
Egyéb egyeztetett napon 215
Az eBayen rendelt dolgok szinte soha nem erkeznek olyan kuldemenyben, amit ala kell irni, ergo ha befer a ladaba, akkor a postas ott hagyja.
Ha nem fer be a ladaba es nincs otthon senki aki atvegye, akkor ir egy cetlit, hogy hova menj be es vedd at szemelyesen.
De olyat is megcsinalhat, ha igazan tetu, hogy rairja hogy nem lehet kezbesiteni es visszakuldi a feladonak.
Legutobb rokonnak kuldtem nagyobbacska csomagot kulfoldrol es a lakotelepi ladak picik, es baszott hagyni cetlit, inkabb rairta, hogy nem lehet kezbesiteni, en meg 2 honap mulva visszakaptam a csomagot es a sulyos penzek, amit kifizettem a postazasra, az ment a levesbe!
Azota ajanlva adok fel mindent, amit ala kell irnia a rokonnak, de eBayen nem fognak extrat fizetni az eladok, hogy neked ala kelljen irni.
Ha haver a postas, akkor kihozza ujra vagy hagy egy cetlit. Ha tetu, akkor visszakuldi a feladonak. Ha befer a ladaba, akkor ott hagyja. De rakhatsz ki neki egy cetlit, hogy vigye at a szomszedba es a szomszeddal meg lerendezed egy sorben, kaveban.
Én ha nem vagyunk otthon mindig kapok értesítést h jött csomagomés postán átvehetem! Mind a sima csomagoknál(pláne ha 1xre több mint 3 jön) illetve az ajánlott csomagoknál!
Hiába írják,hogy úgy nem kaphatsz csomagot..dehogynem...én eddig 5x kaptam az utobbi 4 hónapban. Értesítőt kapsz,berakják postaládába ahova le van írva h meddig veheted át és mikortol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!