Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a futárszolgálatok?

Miért ilyenek a futárszolgálatok?

Figyelt kérdés

rendelek valamit, napokig semmi hír a csomagról..reggel 7kor kapom az sms t a munkahelyen ülve hogy 10kor hozza a csomagot..

először 2órányira lakom munkahelytől,másodszor ki sem mehetek, munkahelyre sem kérhetem mert nem engedik

2015. szept. 18. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Az áruházaknak általában semmi hatása nem lehet, hogy a futárszolgálatok mikor kézbesítsenek.

Ez valóban problémás helyzet, így ha nem kérheted a munkahelyre, két megoldás marad:

1. Olyan rokonnak címezni, aki jellemzően otthon van (pl. nyugdíjas), és át tudja venni.

2. Postapontra vagy más csomagátvevőhelyre kérni, ahol te tudsz érte menni olyan időpontban, amikor szeretnél (illetve annak nyitvatartási idejében).

Most nem azért, hogy reklámozzam, de az MPL, amivel mi szállítunk, az első sikertelen kézbesítés után telefonon egyeztet a címzettel az átadás idejéről. Ha ez sem jön össze, még legalább 5 munkanapig a helyi postán is átvehető a küldemény.

2015. szept. 18. 10:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, énis szeretem az mpl-t csak sajnos nem minden webshopnál szállítanak postapontra :(

pedig jó lenne, mert azért nem mindegy, hogy 1200at fizetek pkg nak, vagy vagy 600-700at.

2015. szept. 18. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
39%

Én nem tudom, akikkel mi szerződésben állunk előfizettünk egy olyanra, hogy amikor feladom aznap küldenek egy email-t a címzettnek, jelszóval módosítgathat amit akar, hova, mikor. A futár ha nem találja felhívja, még kétszer visszamegy, ha más címet mond oda megy.

Ha ez se elég akkor nem tudom mi lenne az.

Egy dolgot látni kell, a vevők várják és elvárják az olcsó, vagy lehetőleg ingyenes szállítást és ezt meg is kapják már manapság. De viszont ez ott visszaüt, hogy egy futárnak egy nap kb. 100 körüli csomagot ki kell vinni, így teljes mértékig nem tud mindenkit tisztára nyalni ahogy azt egyik másik címzett az olcsón megkapott szállítás fejében elvárná.

Szóval ma már ez nem egy prémium szolgáltatás mint 20 évvel ezelőtt, hanem inkább egy nesze paraszt itt a csomagod, ha egyszer már internetről küldeted már a kutyatápot is, mert 20 forinttal olcsóbb. Kb. így gondolkoznak a futárok.

2015. szept. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!