Ha az eladó pampog hogy nincs-e kisebb pénz nálatok, vagy ha épp kisebb öszeget kártyával fizettek, hogy kezelitek? Meg egyáltalán miért jó nekik ezért beszólni?
Már csak azért Sem értem a dolgot, mert mart ha lenne kisebb, én Sem vátanám fel a 2000-es mosnjuk 500 Ft-ért, meg ha a kártyát beteszem, pin, kész. Neki nincs is dolga vele, én nem húzom az időt a pénz mazsolázásával, de mind magyarországon mind külföldön vágják a pofákat ha pl 1,5 eurót vagy 400 Ft-ot kártyával fizetnék.
Tulajdonképpen nem is tartok kp.-t, csak a fodrászra, meg a picra szoktam kivenn, elvégre 21. század van vagy mi.
"Tudom ezért most 10-ből 9-en elítéltek, beletörődtem és elfogadom véleményeteket."
Az egyetlen ami felróható neked, hogy nem ott döngeted az ajtót ahol kellene. De ez Magyar betegség. Először szólni hogy neked ezek és ezek a költségeid vannak. Ahogy hallottam, mostanábn fogadtak el egy törvényt, hogy az ilyen utazgatások is munkidőnek számítanak.
Ha nem reagálk rá, akkor megint csak ki kell számolnod, hogy mennyi a nettó így ezekkel a kiadásokkal, és esetleg olyan helyen próbálkozni ahol ezeket nem várják el. Én is váltottam a már úgy hogy kevesebbet mondtam az interjún, mert elegem Volt, hogy elvárják folyamatosan a hétvégéket, és egyik városból a másikba dobálják az embert.
15 év munka, 10 munkahely, mert megtehettem hogy otthagyom az ilyen lehúzósokat, és a jobb felé menjek, mint az elözö írja.
Szerintem jobb tapasytalat mint 40 vasmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!