Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Futár szolgálattal küldtek...

Futár szolgálattal küldtek utanvetelel mobil telefont. A futár nem vette el a pénzt de a telot ide adta. A cég aki küldte a telefont be tudja rajtam hajtani? A csomagban van számla aláírva pecsételte.

Figyelt kérdés
Nem nyerészkedni akarok csak hónapok múltàn olyan stílusban,lekezelően,fenyegetőzve beszélt velem,hogy elgondolkodtam azon kicsit megszivatom.Természetesen ami jàr az jár.
2015. szept. 15. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Én viszont emlékszem a kérdésedre, amit itt tettél fel és már akkor megírtuk, hogy fizesd ki, nem érdemes lapítani.

És miért is akarod megszivatni? Mert kaptál egy telefont amit nem fizettél ki, csak használod? Én a helyedben nem szivatnám, mert lehet, meglátogatnak, amikor nem számítasz rá és nem szépen fognak kérni, hogy fizess.

Simán be tudják hajtani: név, cím megvan nekik - be tudod bizonyítani, hogy fizettél (átutalás, stb.)? Nem. Fizetési meghagyás, behajtócég, aztán a szivatásodnak az lesz a vége hogy többet kell fizetned a behajtócég munkájával és kamattal megspékelve, mint eredetileg kellett volna. Akkor aztán jól megszivattad... magadat... Bocs :-)

2015. szept. 15. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az egy hasonló kérdés lehet amiről te írsz,én erről a témáról még itt nem beszélgettem senkivel. Mint írtam a hozzà állàsal van a baj. Ķívàncsi lennék egy témákban jàrtas jogász mit tudná az esettel kezdeni.
2015. szept. 15. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyelőre az látszik, hogy a TE hozzáállásoddal van baj. Úgy az általános közösségi élethez való hozzáállásoddal... Nem akarnék a barátod lenni...
2015. szept. 16. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!