Tb tartozást hogyan törlesszem?
Magam után fizetem a tb-t,ill van némi tartozás is. Mikor elkezdtem nem külön csekken fizettem a hátralékot,hanem egybe az aktuális havival.Pl volt,hogy 10-15 ezer ft-ot fiezettem be egybe.
Amennyiben nem küldik a tartozásról szóló levelet+ késedelmi kamatot akkor nekem kell ezt jelezni a nav felé? Nálam egyébként úgy működött ez az egész,hogy bementem elintéztem hogy magam fizessem tb-t,közölték mennyi a hátralék,kaptam egy csomó csekket és mondták hogy fizetgessem hátralékot is.Azóta egyszer kaptam levelet tőlük amelyben a fent említett infok voltak.Tavaly nem kaptam,de ha idén sem akkor valszeg bemegyek,mert nem akarom hgy egyszer csak meglepjenek valamivel :P
- Ha van ügyfélkapud, nem fogsz kapni tőlük értesítést, te magad is meg tudod nézni a "folyószámla egyenleg"-et.
- Ha ügyfélkapud nincs, akkor a magánszemélyek (nem vállalkozó) augusztus végén, de legkésőbb szeptemberben fogod megkapni, az értesítést.
- Persze be is mehetsz a legközelebbi ügyfélszolgálatra, ott is megnézik neked, és elmondják, mi a helyzet nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!