Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találok olyan szakembert,...

Székely Mór kérdése:

Hol találok olyan szakembert, aki vállalja a mosogepszerelo honlapom gondozását, adwords stb. pro bono alapon, tehát az eredmény, a nettó munkabevételem 15 %-ért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Sehol, mert nem tudja ellenőrizni, hogy mennyi a bevételed.

Ilyenbe max. akkor menne bele bárki, ha a weblapon át adják le a megrendeléseket a melókra.

2015. szept. 10. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sehol, mert a nettó árbevételed 15%-a semmit nem jelent. Ez is egy szolgáltatás, gondolom a mosógépeket sem úgy szereled, hogy az ügyfeled fizetésének 15%-áért.
2015. szept. 10. 10:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, értem, tudom hogy a bizalommal vissza lehet élni, csak az nem világos hogyan fizessen valaki fix összeget azért aminek majd csak később derül ki az értéke ?
2015. szept. 10. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként próba cseresznye és ha valaki nem találja meg a számítását, bármikor kiszállhat.
2015. szept. 10. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:

????

A szolgáltatás értéke nem derül ki később, tökéletesen fixen be lehet lőni az igényeid alapján, hogy mennyit ér egy rendszergazda munkája ilyen esetben.

Itt te azzal kevered, hogy a te üzletednek mennyit ér egy weblap. Na, az a te felelősséged, hogy kitaláld, nem a rendszergazdáé. Ezért vagy te vállalkozó.

2015. szept. 10. 11:31
 6/8 bigblade válasza:

1. Szakembert sehol nem találsz ennyiért.

2. Az írásodból kiderül, hogy nem vagy tisztában a marketing fogalmával. Ez nem összehasonlítható a mosógépjavítással, ami azonnali eredményt hoz. Itt hónapokat kell dolgozni azért, hogy növekedés legyen kimutatható, ami ráadásul piacfüggő. Tehát azt kérdezed, hogy miért fizess olyanért, ami csak később fog beérni alapból hülyeség.

3. Az én cégem Google Partner minősített tag, tehát tudom miről beszélek. Amit te szeretnél az egy folyamatos havi komplex online marketing menedzsment, ami alsó hangon is 100e Ft-nál kezdődik.

4. Bízd rá hozzá nem értőre és valami majd lesz, de áttörést ne várj, mert az állóvizet max egy kicsit felkavarja. Vagy add szakértő cég kezébe, aminek ára van, de ő hullámokban hozza neked a konverziót.

Good luck ;)

2015. szept. 11. 01:18
 7/8 Bökönyi Norbert válasza:
47%

Kedves Kérdező!

A valódi probléma az a sok lelkes vállalkozó miatt alakult ki, mert rengetegen húzták már meg ezt a lapot és semmit sem tettek a saját oldalukon. Ezt értsd szó szerint ás átvitt értelemben is. :)

Így aztán az ilyen balul sikerült együttműködések elvették a szakma kedvét az ilyen kooperációktól, mert nincs kihatás az ügyfél weboldalára.

S a legtöbb ilyen másik fél hátradőlve várja a sikert, amely soha nem jön el, mert mind a két oldalon azért tenni kell...

Mi foglalkozunk partner programokkal, azaz eladás alapon is vállalunk kampányokat, de a te terméked ehhez egyszerűen nem megfelelő, mert nem transzparens a vásárló útja.

S itt nem bizalmatlanságról van szó, egyszerűen nem tudod lekövetni, mert téged telefonon fognak keresni.

Azt pedig nem igazán lehet mérni.

Amikor nálunk a villanyászok átfúrták a falfűtésünket, akkor nem emailt írtunk a vízvezeték szerelőnek, hanem sos telefonáltunk. :)

Egy AdWords kampány sikere az érme egyik oldala, a másik pedig egy remek weboldal, ahol megfelelő meggyőzési irányelveket követett a reklámszövegíró vagy a marketing szakember.

A komplexitással egyetértek, sőt, de 100.000 forintból nehezen tudom elképzelni a megvalósítást.

Igaz, mi nem vállalunk mindent, de valamivel jobban értünk a marketinghez, mint az említett villanyszerelők a falfűtéshez. :D

Lehet, hogy az előttem szóló szakember csak a menedzsment részére értette ezt az összeget és a marketing keretre nem tért ki, de ugye az megint egy kerek összeg, ha kampányokról beszélünk.

AdWords kampánnyal egyébként regionálisan hamar be tudod futtatni magad, ha rátermett szakembert kérsz fel.

Üdvözlettel:

Bökönyi Norbert

Pallas Communication

2015. szept. 11. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindíg is a világ legjobb üzlete volt, szép nagyot ígérni és felvenni a lóvét a teljesítés meg vagy meglesz vagy nem,az már nem is annyira érdekes, hiszen a nagy pénz már kasszírozva lett.
2015. szept. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!