Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most ezek szerint igényelhetem...

Most ezek szerint igényelhetem esti tagozaton az árvaellátást?

Figyelt kérdés

Ezt a nyugdíjfolyósító oldalán olvastam.

"AZ ÁRVAELLÁTÁSRA VALÓ JOGOSULTSÁGOT NEM ÉRINTI: A) ha a gyermek vagy életben maradt szülője házasságot köt, vagy örökbe fogadják. B) ha a középiskola tanulójának a tanulói jogviszonya, illetőleg a felsőoktatási intézmény hallgatójának a hallgatói jogviszonya a tanuló, illetőleg hallgató betegsége vagy szülése miatt szünetel. C) iskolai tanulmányok címén azt a gyermeket is megilleti az árvaellátás, aki a) betegsége, testi vagy szellemi fogyatékossága miatt tanulmányait magántanulóként végzi, b) huszonöt évesnél fiatalabb, és felnőttképzésben vesz részt, feltéve, hogy a felnőttképzés nem távoktatási formában folyik, és a képzés heti átlagos óraszáma eléri a hét órát."

2015. szept. 9. 20:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!