Biztonságos az Ebay-ről rendelni?
Van egy-két pulóver, ami nagyon tetszik, de sajnos csak az Ebay-en találtam meg őket, és onnan vagyok kénytelen rendelni.
Biztonságos onnan rendelni? Hogy működik ez a PayPal-es cucc?
Gondolom előreutalás szükséges hozzá, de ez biztonságos teljes mértékben?
Személyes tapasztalatokat is szívesen várok.
Köszönöm!
Az Ebay-en nagyrészt magánemberektől vásárolsz, bár gyakran üzletek is árulnak rajtuk keresztül. Mielőtt veszel valamit, mindig nézd meg az eladó értékeléseit, abból kiderül, mennyire megbízható (többnyire az). Az mondjuk alapszabály, hogy nagy értékű cuccot magánembernek sose fizess ki előre, inkább személyesen vedd át. De ez persze egy pulóverre nem vonatkozik.
Sokszor vásároltam már Ebay-en, sosem volt rossz tapasztalatom.
És ne haragudjatok hogy így tudatlankodok, de...
Ez olyan egyszerűen működik, hogy
- kiválasztom a vásárolandó terméket
- kifizetem az összeget
- megadom az adatokat
- és már csak várnom kell a kiérkezésre?
Ez tényleg ilyen egyszerű? :)
Oké, nagyon hálás vagyok a segítségért, köszönöm!
És semmiféle átverés áldozata nem lehetek, hogy kifizetem a terméket és nem kapok cserében semmit, vagy valami hasonló..?
Termeszetesen lehetsz atveres aldozata, de erre jo az amit az elso irt, hogy megnezed az elado ertekeleset.
Amugy uj dolgokat szinte kizarolag hivatasos kereskedok arulnak az ebay-en, akiknek nem uzlet teged atverni.
Azt nezd meg hogy szallitanak-e Magyarorszagra, ha igen, akkor mennyiert.
Szerintem mar szaz folott van a cuccok szama amit az ebayrol meg az amazonrol vettem. Igaz en Nemetorszagban elek, igy ide a szallitas mindig problemamentes. Soha nem vertek at. De minimalis ovatossag azert ajanlott, kulonosen nagy erteku muszaki cikkeknel, de 3 ezer euros tevet is vettem mar a neten, elore fizetessel, kiszallitassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!