Hogyan tudnék pénzt keresni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és pénzt szeretnék keresni. Hónapok óta próbálom eladni régi biciklimet, plüssállataimat, kézzel varrt tárgyaimat, de semmi. Nem gyűjtök különösen semmire, de azért nem ártana pénz, ha valamit szeretnék venni. Természetesen van zsebpénzem, de abból elég nehéz gyűjteni.2015. aug. 29. 00:02
11/16 anonim válasza:
12 éves se az agyát, se a keresőt nem bírja haszálni, majd gondolod, hogy komolyabb dolgokhoz ért? :DDD
12/16 A kérdező kommentje:
16:26 "kösz"
amúgy meg ne mondd, hogy hülye vagyok, mert nagyon jól tanulok és mindenki azt mondja, hogy felnőttes és érett vagyok!
2015. aug. 30. 18:20
13/16 anonim válasza:
Igen, az a 12 éves kisgyerek, aki azt állítja magáról, hogy felnőttes és érett, ő "más", mint a korosztálya, az nyilván az. (Nem, nem az)
14/16 anonim válasza:
Mellesleg mindegyik ezt hiszi magáról. :D
15/16 A kérdező kommentje:
Én igazából nem szoktam "nagyképüsködni" mert nincs mire, de ötös tanuló vagyok, most megyek hetedikbe és az osztályfőnők szájából hangzott el az a mondat, hogy : "Érettebb a viselkedése és a gondolkodása, mint a többieknek!"
2015. aug. 31. 22:43
16/16 anonim válasza:
Jó, minden 3. gyerekre ezt mondják kb., mert nem annyira agyatlan kisgyerek már, talán. A 7. osztályt meg röhögve lehet kitűnőre elvégezni. Tényleg nincs mire arcoskodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!