Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzszerzés? Többi lent.

Pénzszerzés? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves fiatal vagyok,szükségem van 4 ezer forintra, sürgősen!Szüleimnek megígértem hogy saját pénzemből veszek magamnak táskát,tehát tőlük nem fogok kérni.A falu amiben élek nincs lehetőség hogy dolgozzak,és nem is adhatok el semmit.Kölcsönt sem fogok kérni mert akkor ugyanott vagyunk.még olyant tudnék csinálni hogy egy pólóból egy táskát készítek,amire valakinek ráírom a nevét.Szerintem az egy jó ötlet.Jöhetnek ötletek!x)

2015. aug. 22. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Írod, hogy tudsz táskát készíteni, akkor miért nem csinálsz magadnak?
2015. aug. 22. 12:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a táska amit tudok készíteni az olyan mint egy szatyor csak jobban néz ki,tartósabb.Nekem rendes hàtizsák kell.
2015. aug. 22. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
14 évesen legálisan nem dolgozhatsz sehol vagyis vagy kérsz a szüleidtől pénzt, vagy nem lesz táskád, ennyi
2015. aug. 22. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
kérj a szüleidtől, 4 ezer az nem sok, biztos adnak
2015. aug. 22. 12:53
 5/10 A kérdező kommentje:
12:49 esnek üzenném hogy te nagyon buta vagy....Szüleimtől nem kérek mert megígértem nekik hogy ezt megveszem magamnak.Szóval az kilőve....
2015. aug. 22. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Tanulság, ne ígérj olyat amit nem tudsz megvalósítani. Gyakorlatilag minden eshetőséget kilőttél.
2015. aug. 22. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
"12:49 esnek üzenném hogy te nagyon buta vagy." miért is? mert ismerem a jogszabályokat?
2015. aug. 22. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Tehát nem kérhetsz a szüleidtől, nem dolgozol és nem adsz el semmit. 2 lehetőséged maradt: koldulsz vagy lopsz.
2015. aug. 22. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Kérdezd meg a faluban, hogy le tudod-e valakinél nyírni a füvet, elviheted-e a kutyát sétálni, segíthetsz-e festeni és hasonlók. Hátha valakinél van meló. :)
2015. aug. 22. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Nincsen rossz farmered, amiből esetleg tudnál egy hátizsákot készíteni?

Bár nem igazán értem pontosan, mit szeretnél: sulikezdéshez kell hátizsák? vagy 4 ezer ft kell?

Vagy azt szeretnéd, ha az általad készített táskát megvenné valaki?

"A falu amiben élek nincs lehetőség hogy dolgozzak"

Közeledik az ősz, a tél - nem hiszem, hogy nincs a faluban pár idős ember, akiknek némi kis pénzért elkélne valami segítség.

Azért eléggé az utolsó pillanatra hagytad -egy hét alatt 4 ezer ft-ot csinálni még nekem sem biztos, hogy menne (pedig rutinos vagyok :D)

2015. aug. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!