Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudok ingyen hirdetést...

Hol tudok ingyen hirdetést feladni? 2 fotelt szeretnék eladni, a jófogásra!! Be sem tudok lépni.

Figyelt kérdés

2015. aug. 19. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Előbb regisztrálni kell.
2015. aug. 19. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Már regisztráltam,van fiókom is,de a régi hirdetéseimet

archiválták. Az Apród sokkal jobb volt. Úgy látom,a Vatera is fizetős.

2015. aug. 19. 20:09
 3/7 Harangozó Csaba ***** válasza:
Ha van fiókod és be tudsz lépni, akkor a teendő az, hogy újra feladod a hirdetésedet a fotelokról. Mintha új hirdetés lenne. Az archiváltakat már csak kiemelési díj ellenében lehet(ne) újra aktíválni. Szerintem ha nem akarsz fizetni, akkor csak hagyd, hogy majd 180 nap után az archivált hirdetést töröljék. Igen, a Vatera fizetős, 9 Ft egy hirdetés feladása 3 hétre. Vannak más, ingyenes hirdető oldalak, de ezek ( még ) nem olyan nagyok, aktívak ( nextapro.hu, startapro.hu. )
2015. aug. 20. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Aki már azt sem tudja, hogy hogyan lépjen be a jófogásra, az inkább ne hirdessen semmit. 9Ft feltöltési díj pedig piszok sok a vaterán, hogy eladj 2 fotelt... De ha ennyire fukar vagy, akkor az árba beleteszed a 9Ft-ot
2015. aug. 20. 09:56
 5/7 A kérdező kommentje:

4/4 !!!!!

Köszönöm,tanácsra volt szükségem,nem kioktatásra. A Jófogáson van fiókom,be is tudok lépni,de hiába kattintok a

hirdetésfeladás gombra,nem "működik" . Mivel nem üzletelek rendszeresen, a Vaterát sem ismerem,azt meg főleg nem tudom,mennyibe kerül 1 hirdetés feladása. Míg létezett az Apród,illetve az OLX,elboldogultam,nem volt ilyen problémám.

Még egyszer kösz az oktatást.

2015. aug. 22. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Én évek óta használom a jófogást, az egyik válaszban elmondottak szerint, tehát törlöm és újra, új hirdetésként adom fel. Ma szembesültem viszont azzal, hogy az archivált hirdetés is hirdetés nem enged feladni újra, újként. Nem volt más választásom, mivel ez kivételesen sürgős hirdetés fizettem a 600 Ft-ot. Tartottam tőle, hogy ez lesz, mivel az apródot,azaz olx-et megvették, hogy fizetőssé válik ez az elég gagyi portál... Szívesen várok minden más oldal linkjét, mindenért azért nem fogok fizetni.
2015. aug. 24. 21:48
 7/7 anonim válasza:

Ez ingyenes és jó is! Jófogást felejtsétek el !!

[link]

2015. aug. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!