Előnyben részesíted azt az üzletet, ahol kártyával is lehet fizetni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 07:06
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Nem szoktam figyelni előre, hogy mivel lehet egy adott helyen fizetni. Ahol viszont lehet, ott többnyire kártyával fizetek.
3/9 anonim válasza:
Igen, de nem ez az elsődleges szempont ha vásárolni megyek. Mindig van nálam kp is.
4/9 anonim válasza:
Mindenképp. Sokszor semmi készpénz nincs nálam. Általában az első kérdésem, lehet-e kártyával fizetni. Ha nem, már megyek is tovább.
5/9 anonim válasza:
Igen, volt már, hogy kerestem másik helyet, mert nem fogadták el a kártyát. Ha egy eladó közli, hogy itt és itt van ATM, akkor én meg közlöm, hogy itt és itt meg van egy másik bolt...
6/9 belapus válasza:
Legtöbbször, igen.
Sőt volt olyan üzlet, ahol ki voltak ragasztva a káryalogók, de amikor a fizetésre került a sor, közölték, nekik nem éri meg a kártyás vásárlás, csak készpénz fogadnak el.Az üzletből rögtön abba a bankba mentem, amelyikkel szerződtek, és ott közöltem , hogy a kártyás vásárlást csak csalinak használja az adott partner.Nem néztem utána, hogy történt-e valamilyen intézkedés, de az adott bolt a feketelistámon van.
7/9 anonim válasza:
Ha 5-10ezer forinttól nagyobb összeget tervezek elkölteni, akkor feltétlen. (De ettől kisebb összegeknél is szoktam kártyát használni, ha van PayPass.)
8/9 anonim válasza:
Igen.
Bár nem aszerint választok üzletet, hogy lehet fizetni kártyával vagy sem, de jobban érzem magam ha lehet. Előfordult már, hogy pénztárnál vettem észre, hogy nincs nálam elég kp. Ekkor jól jön a kártya.
9/9 anonim válasza:
Igen. Olyan csomagban vagyok a banknál, ahol x számú kártyás vásárlás után olcsóbb a számlavezetési díj, ill. kártyás fizetésnél nincs ez a hercehurca, hogy jaj, csak 20e-sem van, mert azt adott a főnök/ATM stb., de a pénztárban nincs váltópénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!