Hogy működik a Paypal?
Figyelt kérdés
Az lenne az kérdésem hogy ha az én kártyámon csak román lej (Ron) van és én pl. egy amerikai oldalról rendelek és dollárba vagy euróba kell fizessek akkor a paypal számol nekem átváltási költséget vagy csak azt az összeget vonja le amely az oldalon (amelyikről rendelek pl. Dresslink) fel van tüntetve. Kérlek szépen valaki magyarázza el mert nem merek igy regisztrálni az oldalra hogy nem vagyok tisztában a fizetendő költségekkel!2015. aug. 15. 22:06
1/3 anonim válasza:
A dollárt át fogja váltani a rendszer lejre fizetés közben.
Be lehet állítani hogy a PP váltson és akkor lejben emeli le a számládról,vagy hogy dollárban emelje le a számládról,ilyenkor meg a bank vagy kártyatársaság végzi a váltás.Ez utobbival jobban jársz .
2/3 anonim válasza:
Ezt hol lehet beállítani? Mert én nem találok ilyet.
3/3 anonim válasza:
Nekem az első fizetés közben lehetett beállítani.Olvass el mindent ami megjelenik a fizetés alatt valahol ott lez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!