Gond a Szerencsejatek Zrt. Ehhez keresek ugyvedet, -Es nem, nem az a bajom, hogy nem nyertem, -meg az sem hogy csalas tortenik (? ) mert errol nem allithatok biztosat. Viszont szabalyellenesseget szeretnek leleplezni leplezni-
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 20:26
11/35 anonim válasza:
ha egy egyszerű weboldal megnyitása nem megy, nem csodálom, hogy hülyeségeket veszel a felyedbe
12/35 A kérdező kommentje:
Miert ott te latsz informaciot...a fej ly eleg kemeny...
2015. aug. 13. 21:49
13/35 anonim válasza:
bal oldali menüsávot látok...és van egerem
14/35 A kérdező kommentje:
Es miujsag a Navval ha mar van egered?
2015. aug. 13. 21:58
15/35 A kérdező kommentje:
Biztos akozerdeku informaciok vonatkoznak a jatekfuggokre...aztan mast talaltal?Mert engem az erdekelne igazan...
2015. aug. 13. 22:00
17/35 anonim válasza:
Milyen frusztrációd van az életben, amit így próbálsz levezetni?
Mégis mit akarsz elérni a Szerencsejáték Zrt. feljelentésével? Lejáratni őket, csődöljenek be? Vagy mi?
18/35 anonim válasza:
én is nyertem skandin igaz csak 1100 ft-t de még nem küldték el
19/35 A kérdező kommentje:
Kedves 17.-es azon kivul, hogy nincs ekezet a billentyuzeten, nem nagyon van mas frusztraciom.Nem is ertem ezt a felvetest...Felolem akar be is csodolhetnek, nem erdekel kulonosebben.Viszont azt nem szeretem8mar elnezest ha ez lejaratasnak szamit), ha hamis informaciok vannak feltuntetve pl. egy honlapon. Amennyiben ennyire erdekelt vagy-es szivugyednek tekinted ezen draga ceg jo hirnevet, ugy nem te vagy segitsegemre. Ahogy az sem, aki analfabetanak nevezett es kepes leirni ly-nal a fej szot. )))
2015. aug. 14. 16:25
20/35 A kérdező kommentje:
Egyebkent azt sem ertem igazan,hogy mikoze lett a Nav-nak a Szerencsejatek Zrt.-hez. Valamint azt sem, hogy a Szerencsejatek Zrt.-miert enm tuntet fel egyetlen felugyelo hatosagot a honlapjan. Egyebkent irtam az un.cegnek, es erdekes modon egy napon belul valaszoltak, csak a penzemet meg most sem sikerult elutalni. Elnezesemet viszont kerik, es ugye utaltak a tegnapi nappal,BAR 30 napjuk van ra.A jatekszabalyzat szerint. Ugyabcsak elnezest kertek,hogy nem voltak feltuntetve a megfelelo adatok a honlapjukon, mard ertesitikkollegajukat.
2015. aug. 14. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!