Mit rontok el a facebook hirdetésben?
Amikor a magyar facebookon hirdettem (célország:magyarország) kattintásonként 2 forintot kért a facebook a hirdetéséért, az elég jó ár.
Amikor meg beállítottam az amerikai célközönségre egy új hirdetést, már 65 forintot kért el kattintásonként!
mindkettő.
na meg a magyaron olyan 10 milla embert érsz el, az amerikain pedig 320 milliót... szóval az ár is pont a 20x-osa :)
" a magyaron olyan 10 milla embert érsz el, az amerikain pedig 320 milliót"
Kattintásonként fizet. Egy kattintás pedig egy embert ér el, mindegy, hogy Mo-on vagy az USAban él az illető...
Inkább arról lehet szó, hogy az amerikai kattintásokért több hirdető áll sorban mint a magyar, és nyilván egy multicégnek nem összeg 50 forint egy kattintásért, míg a magyar piacon annyira nem akarnak hirdetni.
Ezért magasabb a CPC "licit" mert ugye licitálnak rá.
Szóval már rájöttem.
Viszont van olcsóbb módja a hirdetésnek? Mert ettől függetlenül szeretném elérni az oldalammal az amerikai piacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!