Tudnátok ötletes papírbolt neveket mondani amik még nincsenek?
Figyelt kérdés
A papírországra gondoltunk, de elvetettük az ötletet.2015. aug. 13. 12:11
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindegy a név, én 7 éve egy papírboltba járok kb. minden nap (könyvelő vagyok) és fogalmam sincs mi a bolt neve. Azért járok oda mert olcsóbb mint a többi.
3/8 anonim válasza:
Papírbolt.
Nekem ez lenne az egyedüli szimpatikus név, a sok "frappáns" elnevezés csak idegesítö és értelmetlen, mert senki nem jegyzi meg, viszont ha valamiért keresni akarná, akkor garantátlan nem találja ki, hoyg milyen néven tegye azt.
4/8 anonim válasza:
Piros papiros
Papírhajó
Papírcsákó (ennek a figurája lehet egy pálcika ember csákóban, a boltban meg hatvan féle színű papírcsákó lóg lefelé)
6/8 anonim válasza:
PapirÉRT. :D Ha már volt közért.
7/8 anonim válasza:
Prox (ez jól cseng és ha egy nagyobb dolog lesz később,
menő...pl .:-Hol vetted idén a füzeteket ?
-A proxba, és most még 20 % kedvezmény volt
minden radira és szines ceruzára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!