Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Debrecenben vannak autóvezetés...

Debrecenben vannak autóvezetéssel kapcsolatos állások?

Figyelt kérdés
Szeretek vezetni és most költöztem Debrecenbe es kellene valami ilyesmi munkahely. Nem fontos hogy csak vezetés legyen megcsinálom bármi mást is szivesen. Ha a vezetési gyakorlat számit akkor eddigi 3 év latt mióta van jogsim 150-200.000km-t vezettem már.
2015. aug. 10. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Van B-n kívül más kategóriád? Ha igen, elég sok fuvarozót keresnek tapasztalatom szerint országszerte. B-s jogsival viszont ne remélj sokat, az rengeteg embernek van, és hidd el, a gondolat sem először benned fogant meg.
2015. aug. 10. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
B-s jogsija mindenkinek van. Fel tudsz mutatni mást is?
2015. aug. 11. 08:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Most jelentkeztem c és e-re meg megszeretném csinálni utána a kcr darukezelőit is
2015. aug. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!