Miért ennyire bonyolult vásárolni az EBAY-en? Nincs ennek valami egyszerűbb módja?
Mondjuk én meg arra gondoltam, hogy meggondolod magad közben... Egy csomó ilyen kérdés van a gyakorin:
"Mi van ha nem veszem át a megrendelt terméket?"
Na ezért. Plusz semmi bonyolultság sincs benne, csak gondolom nincs bankszámlád.
Ebay-es vásárlás a legegyszerűbb. Kifizeted paypallel küldik és átveszed.
Ha nemtán átvernek akkor ebay is térít, ha nem térít, akkor meg paypal is kivizsgálja az ügyet. Magyarán duplán vagy védve.
"Mondjuk arra gondoltam hogy ha postai utánvéttel fizetnék?"
Gondolhatsz bármire, legfeljebb körberöhögnek.
"de már az sincs mivel fel lett függesztve a számlám"
Hát, én például rohadtul nem szívesen küldenék neked semmit utánvéttel...
Ha lenne számlád akkor csak egyszer kéne összekötni a Paypallal, utána már az eBayen vásárlás a világ legegyszerűbb dolga, bonyolultabb kifizetni a piacon a paradicsomot.
Az utánvétes szerintem problémásabb lenne, így a kis dolgokat egyszerűen bedobják, akkor meg vagy dekkolhatnál otthon, vagy minden kis szirszarért mehetnél a postára fizetni.
Lehet kuncsorogni az eladóknál de szerintem nem fogják bevállalni az utánvétes postázást, a pénzedért meg egyébként se kell aggódni, mert ha nem jön meg a csomag visszafizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!