Üdv! Hogyan juthatnák ki hajóra dolgozni?
Figyelt kérdés
21 éves , éttermi tapasztalattal rendelkező nő vagyok. Dolgoztam már pizzaszakácsként, szakács segédként, voltam már mosogató , dolgoztam kaszinóban ( ami ugye sok felelősséggel jár) . Középszinten beszélek angolul. Csak az a gond , hogy félek egyedül belevágni. Nem tudna valaki segíteni ebben? KÉREM!! Nem kérném , ha itthon jó lenne a helyzet, de szakácsként nem akarok kaszinóban dolgozni, ráadásul szinte ingyen. Itthon nincs lehetőségem , messzire meg nem éri meg utazgatni, mivel nincs kocsim és a buszokra sem lehet számítani. Kérem, ha tud segítsen. Válaszaikat előre is köszönöm!! A tapasztalataik is érdekelnének.2015. júl. 30. 16:34
1/3 anonim válasza:
Hajora kozepszintu angollal sehogy.
Tele van a Balaton allashelyekkel, foleg a vendeglatasban.
3/3 anonim válasza:
Nekem ezek a tapasztalatok nem túl szakmaiak, és a nyelvtudás hiánya is nagy probléma.
Szakács-segéd, mosogató bárki tud lenni, ezekhez nem kell iskola. Angolul pedig ma már minden fiatal beszél.
Talán először egy intenzív szakmai angol tanfolyamot kellene megcélozni, ha ilyen álmaid vannak, mert visszahozza az árát.
Egyébként nekem sincs autóm, de azt nem értem, miért nem lehet a buszokra számítani?
Én is, és a családom minden tagja évtizedek óta busszal járunk dolgozni, szerintem bármelyik városból elérhető a megyeszékhely 1 óra buszozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!