Mi történik ha nem veszem át a kifizette, interneten rendelt csomagot?
Az interneten rendeltem hivatalos külföldi oldalról (nem személytől pl.ebay).A fizetésnél minden rendben volt, aztán megkaptam a visszaigazoló emailt amiben az egyik árú amit rendeltem nem volt meg (helyette egy ugyan olyan árban lévő más termék volt).Írtam nekik két emailt is, az elsőt a rendelés után pár perccel, abban érdeklődtem hogy a számla a hibás vagy a rendelést rosszul vették fel? A másodikban (ezt órákkal később küldtem) kértem hogy töröljék az egészet.
Választ még egyikre se kaptam.
A kérdésem az lenne ha nem veszem át az árút (ha jól tudom visszaküldik a feladónak) de akkor mikor a pénzt visszautalják akkor levonják belőle annak az árát ?
Mert nem akarom átvenni és még pluszba fizetni a visszaküldésért mikor nem is én hibáztam.
Mivel külföldről rendeltél nagyon fontos volna tudni, hogy miként fizettél.
Ha Paypallal fizettél akkor a paypal véd és visszakapod a pénzed. Ha nem paypallal fizettél akkor lehet inkább át kéne venni a cuccot, mert a végén se pénz se cucc...
Az online bankkártyás fizetést választottam.
Már én is fogok Paypal számlát nyitni eddig is mindenki tanácsolta.
Köszönöm a válaszod! :)
Melyik ország?
Ha távol-kelet vagy kelet-európa (pl. szlovák webshop) akkor én erősen javaslom, hogy vedd át a rendelést és tanultál az esetből.
Ha nyugat-európa akkor pedig fognak válaszolni a leveledre és cselekdj a szerint.
Ha
Nyugat szerencsére(Anglia).
Én is azt remélem mert még 24 óra se telt el igazából mióta elküldtem az emailt.Csak eddig sose volt gond egy rendelésemmel se ezért ijedtem meg.
A cég honlapjáról rendeletél, vagy valamilyen "gyűjtő oldalról"?
Angol LTD.-kel nem árt vigyázni e téren, mert elég könnyen kezelik az alapítást és a felelősséget. Első import próbavásárlásom is hasonló volt, azóta sem látom se a cuccot, se a terméket 10 éve. Igaz ugyanarról az oldalról meg szereztem számos jó tapasztalatot és üzleti partnerkapcsolatot is pl. tengerentúli cégekkel.
Igen, a cég honlapjáról, vagyis a márka amerikai és ott van a főoldala, de itt Európában is képviselteti magát (Anglia, Franciaország).
Sajnálom a rossz tapasztalatod, de jó hogy mondtad nem is tudtam hogy ott ilyen könnyen veszik ezt, mert én mindig Angliából rendelek, hogy elkerüljem a vám eljárást (nekem azzal van negatív tapasztalatom)
Köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!