Jofogas, vatera. Az, hogy hol 'erdemes', egy ritka ertelmetlen kerdes, ha nem tudjuk mit akarsz eladni, milyen volumenben, helyi vagy orszagos szinten akarsz-e hirdetni, stb. stb. stb.
2015. júl. 21. 09:55
2/8 anonim válasza:
Vatera.
Itt nem kapsz "mennyit engedsz a feléből, hű de drága, mennyi az ára, ha komolyan érdekel, a benzinpénzt el kell engednie usw..." jellegű telefonhívásokat!
2015. júl. 21. 10:06
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon bíztam benne, hogy a Vatera ismét feléled az OLX kiesése után, de sajnos nem ez történt.
Eltűntek a vevők onnan is.
Hihetetlenül kevés a megtekintés, rossz az indexelés... Jófogás még rosszabb.
Teljesen tanácstalan vagyok.
2015. júl. 21. 11:03
4/8 anonim válasza:
Egyebkent sajnos igazad van, a vatera keresoje, index-rendszere egy kalap sz*rt nem er, folyamatosan dobja fel a google-n keresztul a regesreg lejart, vagy epp sosemletezett aukciokat. Tele van profikkal, akik a webaruhazukat itt tartjak fenn, es mindemellett dragabban aruljak ugyanazt, mint akar a sajat boltjukban. A jofogas meg elmegy, de ott tenyleg idiota vevok vannak (meg eladok is...).
2015. júl. 21. 11:35
5/8 Harangozó Csaba válasza:
Egy új, de az OLX-hez nagyon hasonlító oldal indult nemrég : nextapro.hu . Időt kell neki adni és ki tudja, még naggyá is válhat. Azonkívül más OLX-klónok is létrejöttek, láttam. Én még a startapro.hu -t is használom, bár nem olyan aktív vagy nagy, viszont 16 képet is fel lehet tölteni. Műszaki dolgokat még érdemes hirdetni a hardverapro.hu -n is, egész jó, hozzáértő emberek vannak ott.
2015. júl. 22. 08:11
6/8 A kérdező kommentje:
Pont ma futottam bele az OLX motorját és felületét használó oldalba. Viszont ez nagyon friss még, messze nincs meg a kritikus látogató/hirdető szám ahhoz, h működjön is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!