Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem hagyhatom...

Mit csináljak? Nem hagyhatom ott a munkát, nagyon kell a pénz, de nem bírom!

Figyelt kérdés

Egy gyárban dolgozom (diákmunka), pár hete kezdtem a munkát. Az a munkám, hogy a bal kezem felőli szalagról érkező cuccokat áttegyem a jobb kezem felőli szalagra. Ez így nem is hangzik olyan rosszul (először még tetszett is), de suli után délután még 8 órán át ott állok és ezt csinálom...Már kikészültem! Egyik héten 1x vagy 2x megyek, de amikor nem megyek folyton azon jár az eszem, hogy milyen rossz lesz, ha megyek. Nem tudok kikapcsolódni, elterelni a gondolataimat, így rossz minden napom.

Gondokoztam, hogy mit kellene csinálnom, kilépjek-e, de azt nem lehet. Muszáj maradnom, de valamit ki kell találnom, mert már lassan depressziós leszek.

Bele fogok még jönni, csak az első hetekben tűnik ilyen rossznak? :(

2010. márc. 5. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Figyelj, dolgozni mindehol kell. Kevés az olyan ember, aki úgy megy munkába hogy "De jó, végre dolgozhatok". Egyébként pedig hozzá fogsz szokni. A te munkáddal inkább csak az a baj, hogy monoton. De viszont gondolj arra, hány ember van jelenleg aki összetenné a 2 kezét ha helyetted dolgozhatna.
2010. márc. 5. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

szerintem meg nagyon fontos, hogy kedvvel menj be a munkahelyedre! Ha még diák vagy és nincs családod, akkor megteheted, hogy ott hagyd és keress egy jobb munkát.

Ha már ennyire utálod, akkor hagyd ott. Nem ér annyit, hogy tönkre tedd a lelkedet és minden pillanatodat vele.

2010. márc. 5. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:

az a kérdés, hogy azert dolgozol e, mert muszaj, kulonben éhenhalsz vagy azert mert valamit meg szeretnél valósitani.

Ha az elso, akkor maradj értelemszeruen.

Ha a masodik, mérlegeld, hogy érdemes-e ennyit/ilyen formában dolgoznod azért a célért.

Én kezdo munkavállalo vagyok, a fonokom hangulatember és neha kedved, neha leordit, mert 1 centivel odebb van valami. Az elejen utaltam bejarni, minden nap gyomorgorcsom volt hogy na ma mi miatt basznak le.

Most is ideges vagyok kicsit, de mar nem olyan szar. Megszokod, én is azzal vigasztalom magam, amit más irt: sok barátom honapok ota keres munkat, nekem pedig van ez.

2010. márc. 5. 23:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet... én igazából már két éve vagyok ugyanazon a helyen, diákmunkaként kezdtem, aztán itt ragadtam...rendszeresen kikészülök idegileg és eldöntöm, hogy ennyi és vége, ráadásul annyit keresek, hogy épp a legszükségesebbeket ki tudom fizetni belőle, de nincs választásom, ha létezni akarok.

Hidd el, diákként még minidg több a lehetőséged!! Ha nem kell benn lenned minden nap, kérdezd meg pár diákmunka irodában pl. hogy mik vannak, próbálj ki mást, aztán ha jobb, válts.

2010. márc. 6. 07:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kerülget minket az éhenhalás, de semmit nem tudok magamnak venni ezért kezdtem el dolgozni. A suliban állandóan szívatnak, hogy milyen ruháim vannak, milyen a hajam, a táskám. Egyszerűen arra nincs pénzem, hogy magammal törődjek. Vagy ez készít ki lelkileg (a kinézetem és ahogy emiatt bánnak velem) vagy a munka. Talán a munkába még beleszokhatok, ezért kérdeztem, hogy esetleg más is van-e, aki így kezdte, de aztán már megkedvelte a munkáját.
2010. márc. 6. 08:51
 6/7 anonim válasza:

Ez a helyzet borzalmas lehet nem irigyelek.Remélem olvassák ezt azok az emberek akik akik anyagi jólétbe születek és nem értik miért nem lehet boldogulni pénz nélkül az életben.Miért nehezebb ismerkedni barátokat szerezni egyáltalán normális életet élni.Ha már egy iskolába ez megy mi lesz később?

Kívánok neked sok erőt próbáld meg emelt fővel viselni a dolgot.Az országban sokan vannak akik a puszta tulélsért küzdenek nap mint nap.Sőt azt kell mondjam többségben vagyunk(sajnos)

2010. márc. 6. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Egész életedben dolgozni kell majd.Legalább most válassz olyat,amit nem utálsz.

Később még úgy is lesz olyan munka amit nem fogsz szeretni,de kénytelen leszel végezni addig amig nem lesz jobb.Most még nem vagy ilyen helyzetben,mert ha nem dolgozol is van fedél a fejed felett és tudsz enni.

2010. márc. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!