Ilyenkor mi van? Be vagyok jelentve, de mégse?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 9es kóddal vagyok táppénzen április óta, és mivel semmi sem történt felhívtam az OEP-et hogy hogy áll a táppénzem elbírálása. Az ügyintéző hölgy közölte velem, hogy mire várok hiszen be sem vagyok jelentve, fogtam magam irány a Nav kerületi kirendeltsége, ott is ezt mondta a hölgy. A gond csak az hogy az ügyfélkapumon keresztül az eBev szolgáltatásban, feketén fehéren ott van hogy a cég ahol állományban vagyok, be jelentett és fizette is a járulékokat.Tehát én látom magam bejelentve a nav meg az Oep miért nem ?2015. júl. 17. 14:44
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem arra gondoltak, hogy mint alkalmazott nem vagy bejelentve, hanem hogy a táppénzhez nem lett beadva semmiféle igénylés.
2/7 A kérdező kommentje:
De sajnos arra gondoltak, mert a nav is ugyan azt mondta hogy tavaly május óta nincs bejelentett munkahelyem.
2015. júl. 17. 14:51
3/7 anonim válasza:
És tőlük nem kérdezted meg, hogy akkor az ügyfélkapu miért mutatja, hogy igen?
4/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta a navnál a hölgy hogy rosszat nézek.... Márpedig a nevemmel és adószámommal a cég adataival ahol dolgoztam , nem hiszem h roszat néznék.... Senki nem tud választ adni erre, és emiatt azt se tudjuk mit lehetne csinálni. Gondoltam hátha volt valaki hasonló cipőben és nála kiderült h mi lehet a probléma.
2015. júl. 17. 14:56
5/7 anonim válasza:
meg tudod tenni, hogy átküldöd, amit az ebevben látsz? Sajnos tapasztalat, hogy a mvállaló nem jól értelmezi a tablázatot.
6/7 anonim válasza:
Menj be a személyzetire, és szólj hogy a NAV-hoz nem érkeztek meg az adataid.
Másik oldalról pedig fogd a munkaszerződésed (és ha megvan a bérpapírjaid), és vidd be a NAV-hoz hogy de, utánad igenis fizették a járulékokat.
Aztán azok elintézik egymás közt (különben a céget jól megbírságolják feketemunka miatt).
Jártam már hasonlóképpen, de így megoldódott.
7/7 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy itt személyzeti nincs, mert egy kft ről van szó. a könyvelővel ma beszéltem, minden adatom egyezik, és minden rendben van, Ő sem érti hogy mi van.... De akkor hétfőn megfogom a kezüket és besétálunk a navhoz
2015. júl. 17. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!