Ez a válasz arra, hogy megkértem, hogy magyarázza el.
"El kell menni oda arra a munkahelyre nem számít, hogy itt dolgozol ki lehet közvetíteni mindenkit és ha nem fogadod el nem lesz munkahelyed sehol sem."
2015. júl. 14. 15:03
4/7 anonim válasza:
Nem tudom minek írogat ilyeneket, de ha jelenleg közfoglalkoztatott vagy jövő év februárjáig, akkor a munkaügyi úgysem fog másik helyre kiközvetíteni közben. Úgyhogy mindegy a dolog.
2015. júl. 14. 15:20
5/7 A kérdező kommentje:
Az vagyok, szerződésem van. Már 2012 februárja óta itt dolgozom (mindig kínálnak újabb szerződést), érdekes, soha az életben nem hallottam még ilyesmiről... nem is értem. Falun dolgozom. Ha pl kiközvetítenek egy gyárba, annak mi köze a foglalkoztatáshoz? Ráadásul a falum tele van munkanélküliekkel, egyszerűen érthetetlen, miért olyan embert közvetítenének ki, aki már amúgy is dolgozik.
2015. júl. 14. 15:31
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval falun dolgozom, itt helyben van az erdészet.
De ha kiközvetítenek máshová, az már a városban lenne, ahová be kellene járnom, ez sem logikus.
Egyébként köszönöm a válaszod, én sem látom ennek értelmét.
2015. júl. 14. 15:33
7/7 anonim válasza:
Ebből nem egyértelmű, hogy milyen munka felé akarnának közvetíteni. Lehetséges, hogy igazi munka lenne. Normális esetben egy közfoglalkoztatott is szeretne mást találni. Viszont azzal már nagyon nem értek egyet, hogy vidéken ilyen drasztikus eszközökhöz nyúlnak. Budapesten ilyen nem történhet meg. Illetve konkrétan le is vagyunk tojva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!